اطلاعیه

بنام خدای، خالق نقش و رنگ وگره های قالی ایرانی که زیبایی خود را

درنقش ونگار فرش دست بافت ایرانیٍ هم، نهاده است

اطلاعیه

مراسم آغاز بافت فرش جام جهاني فوتبال 2010 آفريقاي جنوبي درژاپن

سفارت جمهوري اسلامي ايران در توکيو افتخار دارد از جنابعالي جهت مراسم آغاز بافت فرش جام جهان فوتبال 2010 آفريقاي جنوبي دعوت به عمل آورد .

اين فرش توسط شرکت فرش سان آي و به ابتکار استاد حسين کاظمي حامد بافته مي شود و اولين گره آن در اين مراسم توسط جناب آقای دکتر سيدعباس عراقچی سفير جمهوری اسلامی ايران زده خواهد شد .

اميد است با تشريف فرمايي خود گرمابخش اين مراسم باشيد .

سفارت جمهوري اسلامي ايران

تاريخ : 21 اکتبر 2008 برابر با 30 مهر 1387

زمان : ساعت 18:30 الی 20:30 به صرف شام

مکان : سفارت جمهوري اسلامي ايران در توکيو

3-13-9 Minami-Azabu , Minato-ku , Tokyo 106-0047

Tel: 03-3446-8011

Fax: 03-3448-9022

Email: cultural@gol.com

دبیر اتحادیه فرش دستباف ایران

حمید نصرتی

سرخط تازه ترين خبرها ,مقالها,اطلاعیه ها فرش دستبافت ايران در ژاپن

ペルシャ手織カ-ペット協同組合
日本全国のペルシャ手織り絨毯愛好家に信頼される会員として、ペルシャ手織カ-ペット協同組合の会員証(IDカ-ド)
を発行いたします。

2006 © Persian Hand woven Carpet Association - All Rights Reserved

همچنين در اين بخش بخوانيد... تماس با ما در باره اثحادیه صفحه اول

اتحاديه فرش دستبافت ايران

در ژاپن