هشدار به اتحادیه ها ، ارگان ها ، سازمانها ، اساتید ، دانش آموختگان ،توليدکنندگان و تجار: مراقب داد و ستد احتمالي خود بااتاق جعلي فکر فرش ایران باشيد بازگشت تماس با ما در باره اثحادیه صفحه اول 日本語

سید احمد شبیری ریاست این اتحادیه و رئیس اسبق منطقه ویژه اسیای جنوب شرقی و ...............عضو هیئت رئیسه به اصطلاح اتاق دولتی فکر فرش ایران که در اعتراض به درخواست کمک مالی پنهانی علیرضا قادری رئیس خود خوانده این اتاق من درآوردی 、بدور از دانش هیئت مدیره فرش دستباف ایران در ژاپن و هیئت رئیسه اتاق دولتی فرش ایران در تهران تقاضای کمک مالی از مرکز ملی فرش ایران نموده بود ، این اتاق را ترک کرد
وي یکی از اشخاصی بود که به برکت وجودش افتتاح اتاق فکر فرش ایران در ژاپن به خبرگزاری های جهان مخابره شد که این امردلیل مشروعیت این به اصطلاح اتاق فکر فرش دولتی ایران گردید
سید احمد شبیری يکي از کساني است که عليرغم بيشترين فعالیت جهت مشروعیت و به شهرت رساندن این به اصطلاح اتاق فکر فرش دولتی ایران در دنیا انجام داده است ، اما متاسفانه بيشترين صدمات را هم از علیرضا قادری خورده است
افترا و تهمت هایی چون فراری وپناهنده و القاب اجدادی درخور حال خود این رئیس خود خوانده ..... در سایت رسمی اتاق دولتی فرش ایران فراوان است
اکنون او بدليل پنهان کاری ها و پخش اسناد سفید امضاء و عدم ثبت و دروغ دولتی بودن اتاق فکر فرش ایران عدم تشکيل هيئت رئیسه ، تهمت و افترا ، و مسائل مالی که در پشت پرده در این اتاق بدون آگاهی هیت رئیسه رخ داده است و موجب بی آبروی اساتیدی که نامشان در این اتاق همیشه به یدک کشیده می شد ، ناگزيراست که واقعیات این اتاق را برای روشن شدن افکار عموم اعلام دارد
سید احمد شبیری با حقایقی که در متن به آنها اشاره کرده است پرده از وضعيت اين اتاق بر داشته است.
او از تمامي دستاندرکاران فرش کشور خواسته است مراقب آبروي فرش ايران دردنیا باشند تا دیگر کسی نتواند به نام دولتی و رسمی بودن اتاقی که اصلآ وجود خارجی هم نداشته است ، اتحادیه ها، ارگان ها، سازمان ها،اساتید ، و دست اندرکاران فرش دستباف ایران را بیش از این لطمه بزند و موجب بی آبرویی قالی ایران گردد
با هم نامه افشاگرانه سید احمد شبیری عضو اسبق هيئت رئیسه اتاق جعلي فکر فرش ایران : حقایقی چند از اتاق فکر فرش و برگزاری اولین سمینار ۰ کارگاه تخصصی عالی آموزش و شناخت فرش دستباف ایران را بخوانيم

2012.7.14

نامه افشاگرانه سید احمد شبیری عضو اسبق هيئت رئیسه اتاق فکر فرش ایران

سید احمد شبیری يکي از کساني است که عليرغم بيشترين کاري جهت به مشروعیت و به شرت رساندن که در باصطلاح اتاق فکر فرش دولتی ایران در دنیا انجام داده متاسفانه بيشترين صدمات را هم از علیرضا قادری خورده است و افترا و تهمت هایی چون فراری وپناهنده و القاب اجدادی این رئیس خود خوانده ..... در سایت رسمی اتاق دولتی فرش ایران فراوان است طبق اطلاعیه نحوه شركت درنخستين كارگاه آموزشي عالي تخصصي فرش دستباف ايران در ژاپن با تدریس دکتر طاهر صباحی از روز نخست طبق درخواست علیرضا قادری رئیس خود خوانده اتاق فکر فرش مجهول ایران ومدیر سایت مخرب اطلاع رسانی فرش ایران مقرر گشته بود که در صورت وصول مبلغ توافقی از وجوه دریافتی جهت دادن گواهينامه پايان دوره از طرف پژوهشکده هنر های سنتی با امضای آقای عبدالمجید شریف زاده به علیرضا قادری پرداخت که بخشی از آن به آقای ..... پرداخت شود متاسفانه پخش گواهینامه سفید امضاء

سید احمد شبیری ریاست اتحاديه فرش دستباف ايران در ژاپن و رییس منطقه ویژه اسیای جنوب شرقی و عضو هیئت رئیسه اباصطلاح اتاق دولتی فکر فرش ایران که در اعتراض به درخواست کمک مالی پنهانی علیرضا قادری رئیس خود خوانده این اتاق بدور از دانش هیئت مدیره فرش دستباف ایران در ژاپن و هیئت رئیسه اتاق دولتی فرش ایران در تهران تقاضای کمک مالی از مرکز ملی فرش ایران نموده بود ، این اتاق را ترک کرد

علیرضا قادری رئیس خود خوانده اتاق فکر فرش مجهول ایران ، جهت پنهان نمودن واقعیات مراوده های خود با اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن طبق معمول دست به شایعه پراکنی ، افترا ، هتک حرمت ، و پخش اکاذیب نموده است
اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن در عجب است که تشکلات ، اساتید و متولیان قالی ایران مدت مدیدی است گرفتار شیطان بیماری شده است که دست بر هرنجاستی میزند تا به زور و با کمک قلم پلید خود از آشکار شدن حقایق جلوگیری نماید
حال سعی بر دستبرد و مصادره اولين سمینارو کارگاه تخصصي عالي آموزش شناخت فرش دستباف ايران در ژاپن که با موفقیت دور از خاک ایران به ابتکار و همت این اتحادیه چه از نظر مادی و معنوی بر پا گردید را دارد
بر ملا نشدن حقایق مربوط به چگونگی برگزاری اولین همایش فرش دستباف ایران آرزوی این رئیس جعلی اتاق فکر فرش است ، که این شخصیت مثلا والای فرهنگی که همیشه دم از مظلومین فرش دستباف می زد ، حالا دارد از مذاکرات یک صد ملیون تومانی خود با مرکز را بخاطر می آورد

حقایقی چند
در پی تحقق بخشیدن به فکر برگزاری اولین سمینار ۰ کارگاه تخصصی عالی آموزش و شناخت فرش دستباف ایران این اتحادیه بدنبال حامی و همیاری برای این سمینار بود ، که متاسفانه در دنیای سایبری نام اتاق فکر فرش ایران نامی جذاب بود
در طی تماس با مسئول آن اتاق دریافتیم که این یک اتاق معمولی نیست بلکه رئیس آن علیرضا قادری نه تنها ریاست اتاق فکر فرش و اساتید بنام فرش ایران در زیر بال و پر او بلکه مدیریت بزرگترین سایت اطلاع رسانی ایران هم بعهده اوست و بسبب اخراجش از آمریکا وپیوستن به سپاه پاسداران و ازدواج با خواهرزاده آقای خامنه ایی رهبر ایران فقط اوست که چرخاننده چرخ عظیم قالی ایران است و می تواند ریاست مرکز را سوار بر گرگ و یا خر به تمسخر بکشد و مدعی اینکه نام آورانی همچون سيد عبدالمجيد شريف زاده؛ دکتر سيد طاهر صباحي، مجتبي خسرو تاج، دکتر سيد علي مجابي، هوشنگ فاخر و ........شهرتشان را مدیون وی می باشند
با ندانم کاری ما جهت عدم تحقیق کامل ، به ریاست این اتحادیه سید احمد شبیری نمایندگی ها داده شد و شور و شعف که اتاق فکر فرش ایران در دیار آفتاب تابان به ثبت رسید

ما اقرار می نمایم ندانسته و بدون تحقیق افتتاح اتاق فکر فرش ایران در ژاپن را عجولانه به خبرگزاری های جهان مخابره کردیم که این امردلیل مشروعیت اتاق فکر فرش ایران گردید

جناب آقای کاتب
صادقانه میگویم قیافه اعضاء هیئت مدیره این اتحادیه زمانی که فهمیدند این اتاق فکر فرش یک اتاق من درآوردی و جعلی بوده است و هرکز به ثبت مراجع ذیصلاح دولت ایران نرسیده است دیدنی بود
به پیشنهاد این اتحادیه تدارکات برای برگزاری اولین سمینار ۰ کارگاه تخصصی عالی آموزش و شناخت فرش دستباف ایران در ژاپن با همکاری اتاق فکر فرش ایران و سایت کارپتور به مدیریت علیرضا قادری شروع به کار نمود
طبق نامه ارسالی به ریاست اسبق مرکز ملی فرش ایران جناب آقای فیصل مرداسی تمامی مخارج این سمینار را اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن پرداخت نموده و هرگز و هرگز این اتحادیه بدنبال دریافت ریالی از آن مرکز محترم بابت این همایش و گرفتن پنجاه هزار دلار در دستور کار این هیئت مدیره نبوده است وتقاضای دریافت این پول اول بار از شخص علیرضا قادری شنیده شد ، بعد از دهان دیگران
یکصد میلیون تومان از بودجه ؟؟؟؟؟ سمینار در آمریکا ؟؟؟؟ از بیت المال ؟؟؟؟
تقاضای پنجاه هزار دلار علیرضا قادری بنام اتحادیه فرش ایران ، پنهان از اطلاع هیئت مدیره بوده است و این اتحادیه در نامه رسمی خود به ریاست محترم وقت مرکز ملی فرش ایران جناب آقای فیصل مرداسی این عمل قبیح را محکوم نمود
نام این همایش از روز نخست ، اولین سمینار کارگاه تخصصی عالی آموزش و شناخت فرش دستباف ایران در ژاپن بوده است و خواهد بود
پول طراحی و آوردن چهار پوستر فقط به فقط چهار روز مانده به همایش بوسیله دکتر صباحی به طراح آن علیرضا قادری تمام و کمال پرداخت شد، در صورت لزوم نحوه پرداخت کاملا مشخص است
این اتحادیه حق تحویل دادن یا ندادن ، طراحی و ... گواهينامه های پايان دوره از طرف پژوهشکده هنر های سنتی با امضای آقای شریف زاد را به هر دلیلی برای خود محفوظ نگاه داشته است و فقط به فقط به اشخاصی که وجه درخواستی این اتحادیه را پرداخت کرده اند دال بر تصویب هیئت مدیره تحویل نموده است
در نهایت ما متاسفیم افرادی پول پرست بخاطر مال دنیا دروغ می گویند ، بخاطر دلار های سبز مرکز گاهی دشمن و دوست و یار مرکز می شوند

سید احمد شبیری
سید احمد شبیری ریاست این اتحادیه و رئیس اسبق منطقه ویژه اسیای جنوب شرقی و عضو هیئت رئیسه اباصطلاح اتاق دولتی فکر فرش ایران

رئيس خود خوانده ، مدیر شورای راهبردی و چند عنوان دیگر اتاق مجهول فکر فرش ایران ،علیرضا قادری
  ............. هشدار ...............
مراقب داد و ستد احتمالي خود با اتاق جعلي فکر فرش ایران باشيد

تماسی تلفنی آقای رضی‌ میری با از طرف سید احمد شبیری
  تماسی تلفنی آقای تورج ژوله از طرف سید احمد شبیری
  پوستر طراحی علیرضا قادری رئیس خود خوانده , مدیر شورای راهبردی و چند عنوان دیگر اتاق مجهول فکر فرش ایران
  انتقاد سازنده یا تخریب جهت دار علیرضا قادری ؟؟؟
  !نامه استاد عبدالله احراری عضو اسبق هيئت رئیسه اتاق مجهول فکر فرش ایران : همه ما منتظر شفاف سازی مرکز ملی فرش هستیم
  کشف و اثبات توطئه و دسیسه ای کثیف برای دست اندرکاران فرش ژاپن
  ارسال نامه های جعلی بدون مهر و امضاء بوسیله اشخاص معلوم الحال زیر چترعلیرضا قادری رئیس خودخوانده اتاق فکر فرش ایران
  تهدید دست اندرکاران فرش دستباف ایران در ژاپن بوسیله علیرضا قادری رئیس خودخوانده اتاق فکر فرش ایران
  مرکز ملی فرش ایران ، دروغ که خناق نیست
  کار سایت مخرب اطلاع رسانی اتاق مجهول فرش ایران به کجا رسیده است؟؟؟
  دومین نامه افشاگرانه استاد احراری عضو اسبق هيئت رئیسه اتاق فکر فرش ایران - اتهامات نمایندگان سایت قادری در اقصی نقاط کشور و جهان
  نامه افشاگرانه استاد عبدالله احراری عضو اسبق هيئت رئیسه اتاق جعلي فکر فرش ایران : هشدار به دوستداران قالی ایران
  هشدار ...مراقب داد و ستد احتمالي خود با اتاق جعلي فکر فرش ایران باشيد
  نکات جالب توجه در هتک حرمت سید احمد شبیری توسط علیرضا قادری