همچنين دیگر خبرهای  قالی دستباف ایران را در اين بخش بخوانيد بازگشت تماس با ما در باره اثحادیه صفحه اول 日本語

تهدید دست اندرکاران فرش دستباف ایران در ژاپن بوسیله علیرضا قادری رئیس خودخوانده اتاق فکر فرش ایران

اگر تعداد روزهاي برگزاري کلاس 5 روز بوده است ؟؟ و براي فريب هرچه بيشتر خريداران ژاپني حذف , تعداد روزهاي اين کارگاه آموزشي را به يک دوره براي جعل مدرکي قابل باور ضروري بوده است ؟؟؟ پس چرا رئیس راهبردی اتاق فکر فرش ایران در قسمت فارسی این گواهینامه از نوشتن دوره پنج روزه خوداری نموده و با ذکر دوره کوتاه مدت در صدد جعل آن برآمده است ؟؟؟ اگر اضافه کردن مطلب ژاپني به نحوي که ببيننده تلقي واحد از آن داشته باشد خلاف و فريبکاري و مصداق کلاهبرداري است پس این علیرضا قادری رئیس خودخوانده فرش ایران مرتکب خلاف بزرگی شده است زیرا با علم به اینکه ما در صدد الصاق قسمت ژاپنی به فارسی آن هستیم آنان را بدین گونه طراحی و ارسال کرده است

گزارش های رسیده از سوی اعضاء محترم اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن، نشان از آن دارد که اخیرا علی رضا قادری، رئیس خودخوانده اتاق مجهول فکر فرش ایران با فرستادن ایمیل های تهدید آمیز برای بوجود آوردن رعب و وحشت ، نشر اکاذیب و افترا به اعضاء محترم این اتحادیه اقدام نموده است
علیرضا قادری رئیس اتاق مجعول فکر فرش ایران که سابقه در تهدید کردن و به دادگاه کشیدن اساتید و دانش آموختگان قالی ایران را در پرونده خود داراست ، اینبار در یک اقدام جسورانه با فرستادن ایمیل به دست اندرکاران قالی ژاپن آنان را تهدید به دادگاه نموده است
اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن از متولی فرش مرکز محترم ملی فرش ایران مصرانه خواستار پیگری اهداف مخربانه اتاق مجهول فرش ایران است تا بیش از این به صادرات فرش ایران به ژاپن ضربه نزند
این اتحادیه این گونه اقدامات مذبوحانه بر علیه تجار فرش دستباف ایران را تقبیح و محکوم می نماید
با هم یکی از ایمیل های وقیح این گستاخ را که سعی در از بین بردن صیانت قالی ایران و ضربه به صادرات فرش دستباف ایران در ژاپن را دارد بخوانیم

توضیحاتی جهت چگونگی طراحی و چاپ گواهينامه هاي پايان دوره کارگاه آموزش عالي فرش دستباف ایران در ژاپن

۱- طراحی گواهینامه ها در هر دو بخش فارسی و ژاپنی آن بوسیله علیرضا قادری رئیس جسور خود خوانده اتاق مجهول اتاق فکر فرش ایران انجام گرفته و از ایران ارسال شده است
۴- اگر تعداد روزهاي برگزاري کلاس 5 روز بوده است ؟؟ و براي فريب هرچه بيشتر خريداران ژاپني حذف , تعداد روزهاي اين کارگاه آموزشي را به يکدوره کوتاه مدت براي جعل مدرکي قابل باور ضروري بوده است ؟؟؟
تعویض مدت پنج روزه به دوره کوتاه مدت نتیجه جعل اسناد دولتی است که قادری اقرار به آن کرده و نه گناه اتحادیه و یا مترجم
۵- مترجم ، دوره کوتاه مدت ذکر شده در قسمت فارسی را به کورس ترجمه نموده است ، این اتحادیه مسئولیت ترجمه ژاپنی به فارسی این گواهینامه ها را عهده دار است و نه تنها صفحه مخصوص این گواهینامه ها طبق اراجیف آقای قادری پاک نخواهد شد بلکه دوربین و ویدئو های خود را حاضر کنید که بزودی قست ژاپنی آن هم اضافه خواهد گردید
۶-

<

حال باید دید که علیرضا قادری چه مشکلی با استاد پیدا کرده که در پی لکه دار نمودن نام و کورس آکادمیک و یا کارگاه تخصصي عالي آموزش شناخت فرش دستباف ايران استاد صباحی است ؟؟
۷- اتحادیه فرش دستباف ایران از روز نخست اعتقاد به دریافت وجهی جهت برگزاری سمینار و یا کلاس های خود نداشت ، به همین دلیل بزرگترین و اولین سمینار عالی قالی ایران به رایگان برگزار گردید
اما دوره آموزشی فکر فرش ایران طبق اطلاعیه این کلاس ها دریافت وجه ، جهت پرداخت به علیرضا قادری رئیس خودخوانده اتاق مجهول فرش ایران جزو شرایط این کلاس ها بود
قابل ذکر است گواهینامه تمامی شرکت کنندگانی که مبادرت به پرداخت وجه مذکور نموده اند از طرف این اتحادیه تحویل گردیده است
طبق اطلاعیه نحوه شركت درنخستين كارگاه آموزشي عالي تخصصي فرش دستباف ايران در ژاپن با تدریس دکتر طاهر صباحی از روز نخست طبق درخواست علیرضا قادری رئیس خود خوانده اتاق فکر فرش مجهول ایران ومدیر سایت مخرب اطلاع رسانی فرش ایران مقرر گشته بود که در صورت وصول مبلغ توافقی از وجوه دریافتی جهت دادن گواهينامه پايان دوره از طرف پژوهشکده هنر های سنتی با امضای آقای عبدالمجید شریف زاده به علیرضا قادری پرداخت که بخشی از آن به آقای ..... پرداخت شود
این اتحادیه حق تحویل دادن یا ندادن ، طراحی و ... گواهينامه های پايان دوره از طرف پژوهشکده هنر های سنتی با امضای آقای شریف زاد را به هر دلیلی برای خود محفوظ نگاه داشته است و فقط به فقط به اشخاصی که وجه درخواستی این اتحادیه را پرداخت کرده اند دال بر تصویب هیئت مدیره تحویل نموده است
در نهایت ما متاسفیم افرادی پول پرست بخاطر مال دنیا دروغ می گویند ، بخاطر دلار های سبز مرکز گاهی دشمن و دوست و یار مرکز می شوند
نمی دانیم اساتیدی که علیرضا قادری رئیس خودخوانده اتاق مجهول فکر فرش ایران نام آنان را به عاریه گرفته است از این بی شرمی و آبرو ریزی ها که به نام نامی آنان در این اتاق رخ می دهد با خبرند یا خیر
نميدانيم می دانند یا نه ، که با حمایت آنان دیگر اساتید محترم فرش ایران نوچه خوانده شده اند و تجار ، دختران و پسران ما مورد تهدید قرار گرفته اند ؟؟
نمی دانیم این اساتید محترم چگونه تطميع شده اند که تا اين حد می بینند آتشی را که او در این اتاق می سوزاند اما سکوت کرده اند ، طرفداري می کنند و سنگ او را به سينه مي کوبند!

این اتحادیه اعلام می دارد که در جهت احقاق حقوق خود و اعضای محترم آن، از هیچ کوششی فروگذار نخواهد بود و در صورت لزوم از طریق مراجع قضایی موضوع را پیگیری خواهد کرد.
در آخر خالی از مزاح نیست که این نوشته مدیر راهبردی فرش ایران را هم با هم بخوانیم

البته این قبل از تقسیم غنائم جنگی است

دیگر اخبار قالی دستباف ایرانی
 مشتری عزیز! کپی برابر اصل نیست