چند توصيه مهم براي رهايي مرکز ملي فرش ايران از فحش و ناسزا

2011.09.11

سایت اطلاع رسانی فرش ایران

چند توصیه مهم برای رهایی از فحش و ناسزا ی سایت شخصی علیرضا قادری

گویا جناب آقای عبدالله احراری پژوهشگر و عضو انجمن علمی فرش ایران در صفحه فیس بوک خود مطلبی را دال بر چند توصیه مهم برای رهایی از فحش و ناسزا ی یک سایت شخصی نوشته است

قادری رئیس خود خوانده اتاق مجهول فرش ایران در ابتکاری هدفمند سعی در سیاسی نمودن قضیه نموده است و انتقادات و نقد و بررسی درست یا غلط این افراد را مبنی بر هجوم به تمامیت وجودی مرکز دانسته و معتقد است اگر او کاریکاتور رئیس اسبق مرکز ملی را سوار بر گرگ بکشد و در سایتش با طمطراق خاص خود نقد و نشر نماید و یا دلسوختگان قالی ایران را شیاد بنامد کمک به مظلومین فرش ایران است اما نقد دیگری , جرمی است نا بخشودنی و سیاسی و این در حالی است که به کرات از مرکز شنیده شده است که مرکز نه تنها از نقد گریزان نیست بلکه با شفافیتی که از کارنامه مدیر روابط عمومی مرکز ملی جناب آقای کارگر در سال گذشته دیده شد به اثبات رسیده که آنان مشتاق و خریدار نقد و بررسی مرکز هستند و کسی را که حساب پاک .... باک است
مطلب نوشته عبدالله احراری دال بر چند توصیه مهم برای رهایی از فحش و ناسزا ی یک سایت شخصی
چند توصیه مهم برای رهایی از یک چالش بزرگ در بین جامعه فرش ایران:
2-اعضای هیئت رئیسه اتاق فکر فرش ایران سروران عزیز آقایان میری،فاخر،دکتر صباحی،ژوله،سبحه و ...مواضع خود را مشخص نمایند تا مشخص گردد که این عملکرد غیر عقلایی ریشه در دیدگاههای شخصی مدیر سایت دارد
4-حضور همه جانبه و فعالان فرش را در بیستمین نمایشگاه فرش تهران را خواهانیم تا بستر مناسب برای ایجاد چند تشکل بالاخص انجمن دانش آموختگان فرش کشور فراهم گردد
5-سیمرغ فرش ایران جریان فکری پاکی است که تنها به احیای فرش ایران فکر می کند و در این راه هزینه های بسیاری نموده لذا انتظار دارد نکات مطروحه توسط این جریان فکری مورد توجه قرار گیرد
6-مرکز ملی فرش ایران با دعوت از صاحبنظران و انجام انتخابات اصولی زمینه ایجاد اتاقهای فکر فرش در مرکز ،استانها و شهرستانها را فراهم نماید

با تردستی و زیرکی قادری مدیر این سایت جهت پیکان را از روی خود به سوی آقای احراری بر میگرادند و می نویسد

عبدالله احراري سرکرده گروه موسوم به سيمرغ فرش ايران، طي بيانيه اي در سايت فيسبوک شروط اين گروه را براي عدم فحاشي و توقف حملات هتاکانه به مرکز ملي فرش ايران تعيين نمود.
اولين شرط وي قطع حمايت هاي مرکز ملي فرش ايران از سايت اطلاع رساني فرش ايران است!

کدام فحاشي و حملات هتاکانه به مرکز ملي فرش ايران؟؟؟
مرکز ملي فرش ايران تا اين لحظه با خويشتنداري و چشم پوشی و بي اعتنايي به مطالبي که توسط علیرضا قادری مدیر خود خوانده اتاق فرش ایران و سایت اطلاع رسانی فرش ایران تلاش نموده تا با عدم ورود به اين مباحث، خود را درگير بحث هاي بيحاصل و جاه طلبانه این مدیر سایت ننمايد. همين موضوع باعث شده تا او به اين نتيجه برسند که بخيال خود عقبه پشتيبان مرکز را که ذينفعان فرش دستباف کشور در بخش خصوصي هست تضعيف و مواضع مخرب خود را تحکيم خواهد نمود و در آینده بعنوان مفتری فرش ایران ادامه حضور خواهد داشت
اينکه چرا قادری چنين چهره زشتي را از خود نشان داده و بر جا مي گذارد مسئله اي است که اسباب تاسف و تعجب دستاندرکاران فرش را فراهم آورده است.
قادری که به گمان خود شهر بدون کلانتر را تصرف کرده است در سراشيب راهي که انتخاب کرده مي رود تا براي هميشه از ذهن فرش و دستاندرکاران آن دور و محو شود. اين درخواست صرفنظر از تلاطمات و تالمات ناهنجار روحي - رواني بيشتر از اين باب نگران کننده است که وي با اين خودزني ها اميد دانشجويان و فارغ التحصيلان جوان را براي ادامه تلاشي موثر و کارآ به ياس و نوميدي بدل کند. و شرايط را براي فرش کشور در ذهن مخاطبان نا آشنا با اين هنر صنعت زشت و کريه جلوه دهد.
اتحادیه فرش دستباف ایران مراتب تاسف و تاثر خود را از اين حرکات و گفتارها که در شرايطي شکننده بيان و تبليغ مي شود اعلام و ضرورت توقف آن را مورد تاکيد قرار مي دهد.
لازم به ذکر است که اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن بزودي نظر خود در زمينه اين اقدامات و تحليل خود از اتاق فکر غیر رسمی و مجهول فرش ایران را طي بيانيه اي اعلام خواهد کرد.
درپایان اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن این گونه اعمال قبیح را محکوم می نماید و امیدوار است خانواده فرش ایران بزودی از اینگونه پلشتی ها پاک گردد

............. هشدار ...............
به اتحادیه ها ، ارگان ها ، سازمانها ، اساتید ، دانش آموختگان ،توليدکنندگان و تجار
مراقب داد و ستد احتمالي خود با اتاق جعلي فکر فرش ایران باشيد

پوستر طراحی علیرضا قادری رئیس خود خوانده , مدیر شورای راهبردی و چند عنوان دیگر اتاق مجهول فکر فرش ایران
  انتقاد سازنده یا تخریب جهت دار علیرضا قادری ؟؟؟
  !نامه استاد عبدالله احراری عضو اسبق هيئت رئیسه اتاق مجهول فکر فرش ایران : همه ما منتظر شفاف سازی مرکز ملی فرش هستیم
  کشف و اثبات توطئه و دسیسه ای کثیف برای دست اندرکاران فرش ژاپن
  ارسال نامه های جعلی بدون مهر و امضاء بوسیله اشخاص معلوم الحال زیر چترعلیرضا قادری رئیس خودخوانده اتاق فکر فرش ایران
  تهدید دست اندرکاران فرش دستباف ایران در ژاپن بوسیله علیرضا قادری رئیس خودخوانده اتاق فکر فرش ایران
  مرکز ملی فرش ایران ، دروغ که خناق نیست
  کار سایت مخرب اطلاع رسانی اتاق مجهول فرش ایران به کجا رسیده است؟؟؟
  دومین نامه افشاگرانه استاد احراری عضو اسبق هيئت رئیسه اتاق فکر فرش ایران - اتهامات نمایندگان سایت قادری در اقصی نقاط کشور و جهان
  نامه افشاگرانه سید احمد شبیری عضو اسبق هيئت رئیسه اتاق جعلي فکر فرش ایران : حقایقی چند از اتاق فکر فرش و
  نامه افشاگرانه استاد عبدالله احراری عضو اسبق هيئت رئیسه اتاق جعلي فکر فرش ایران : هشدار به دوستداران قالی ایران
  هشدار ...مراقب داد و ستد احتمالي خود با اتاق جعلي فکر فرش ایران باشيد