2011.03.05

افزون بز 8000 دانش آموخته فرش به دنبال شغل مناسب

دانش آموزان ژاپنی در هنگام مشاهده پیله و فرش ابریشم

متاسفانه بدلایل مختلف بالاخص لزوم حضور در کلاس درسی دانشجویان عزیز بیرجند توفیق شرکت در سومین همایش دانش آموختگان و دانشجویان فرش کشور در اردکان را نداشتم،قبلا" در یادداشتی دیگری از مرکز ملی فرش ایران تقاضا نمودم که با توجه به شراط روحی حاکم بر دانش آموختگان فرش در این همایش با دست پر شرکت نموده با ارایه برنامه های خود برای اشتغال دانش آموختگان به خروج این عزیزان از بن بستی که گرفتارش هستند کمک نمایند،از تماس تعدادی از دانش آموختگان فرش با اینجانب ظرف 24 ساعت گذشته مشخص است که اگر چه رییس مرکز ملی فرش در سخنانش توانسته توجه این عزیزان را به واقعیتهای فراروی اشتغال دانش آموختگان جلب نماید ولی متاسفانه از ارایه برنامه جامعی در این خصوص خبری نبوده و نتوانسه آرامش روحی و فکری حداقلی در بین عزیزان حاضر در همایش ایجاد نماید!
موضوع عدم اشتغال دانش آموختگان فرش در تولید و حرف جانبی فرش نه تنها باعث رنجش دانش آموختگان و خانواده های آنان را فراهم نموده که برای بسیاری از مدرسین فرش حال و حوصله ای برای تدریس باقی نگذاشته است! لذا بنظر میرسد وزارت بازرگانی و مرکز ملی فرش ایران باید با تمام توان وارد عمل شده و از طرق مختلف زمینه اشتغال دانش آموختگان فرش را فراهم نماید.بخش از راهکارهای پیشنهادی اینجانب برای اشتغال عزیزان به شرح زیر است:
1-ارایه لایحه استخدام حداقل 300 نفر از کارشناسان فرش برای تصدی کلیه پست های سازمانی فرش در مرکز و استانها و بازنشتتگی یا انتقال کارکنان فاقد تخصص در زمینه فرش به سایر واحدهای سازمانی وزارت بازرگانی
2-تشکیل شرکت های خدمات مشاوره،آموزشی و تولیدی فرش در قالب تعاونی یا سهامی و پرداخت یکصد میلیون ریال تسهیلات بلاعوض به هر شرکت در بدو فعالت به شرط آورده حداقل 60 میلیون ریال اعضای این شرکتها.لازم به ذکر است در سالجاری وزارت جهاد کشاورزی در اقدامی مشابه تعداد قابل توجهی از دانش اموختگان کشاورزی را سازماندهی نمود.اینجانب بدون هیچگونه چشمداشتی اماده ام طرح کامل ان را تقدیم ، موفقیت آن را تضمین می نمایم
3-برگزاری کارگاههای آموزشی کاربردی برای دانش آموختگان فرش از طرف مرکز ملی فرش ایران
4-پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به دانش آموختگان فرش برای تولید فرش
5-واگذاری شرکت سهامی فرش ایران به دانش آموختگان فرش
6-واگذاری کلیه امور تصدی گری مرکز به دانش اموختگان فرش
7-تشکیل نظام مهندسی فرش ایران با محوریت دانش اموختگان

مطالب خواندنی برگزاری سمینار و کلاس های آموزشی پژوهشی دست اندر کاران فرش دستباف ایران در ژاپن
 طراحی پوستر دومین سمینا ر و دوره های آموزشی- پژوهشی دست اندر کاران فرش دستباف ایران در ژاپن
 فراخوان شرکت در دومین سمینا ر و دوره های آموزشی- پژوهشی دست اندر کاران فرش دستباف ایران در ژاپن
 آشنايي با تورج ژوله ، نويسنده، پژوهشگر و فرش شناس نام آشناي ايران