اتحاديه فرش دستباف ايران در ژاپن

بسمعه تعالی

مرکز ملی فرش ایران

ریاست محترم جناب آقای فیصل مرداسی

اجتراما به استحضار می رساند که اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن مصمم است با همکاری و پشتیبانی موزه ابریشم ژاپن و حمایت سفارت محترم جمهوری اسلامی ایران در توکیو اقدام به برگزاری موزه ای از تاریخ 23/4/2010 لغایت 24/5/2010 در محل این موزه برگزار نماید.

کنون این اتحادیه با حمایت برخی از نهادهای فرهنگی ژاپن عزم را برآن گذاشته است که به همراه یکصد تخته فرش نفیس ابریشم قدیمی یک تخته فرش منحصر بفرد از بارگاه شاه عباس صفوی که قریب 400سال پیش وارد ژاپن شده و سالیان دراز و قرن های متمادی هرساله در مراسمی نیمه مذهبی به ارابه ای آویخته شده و در شهر کیوتو به نمایش درآمده و مورد احترام مردمان ژاپن قرار گرفته است را، به نمایش بگذارد.

نیک آگاهید که برگزاری چنین موزه ای و چنین کار خطیری احتیاج به برنامه ریزی فرهنگی-مالی دقیق، و حمایت همه جانبه دست اندرکاران فرش دستباف ایران را دارد.

تمهیدات این موزه، اعم از مسائل زمان و مکان معلوم گردیده و حمایت استانداری و شهرداری و نهاد ها و سازمان های دولتی ژاپن به مانند، رادیو تلویزیون دولتی ژاپن NHk، و رادیو FMو سازمان هایی از این دست را به خود جلب کرده است که مایه دلگرمی و فرخندگی است.

مضافا، پوسترها و بروشورهای تبلیغاتی توسط یکی از طراحان شهیر و برجسته ژاپنی در دست طراحی و تهیه می باشد؛ که پس از انتشار میان تمامی نهادها و سازمان ها و موزه های فرهنگی ژاپن توضیع خواهد شد.

با در نظر گرفتن موارد فوق و به سبب کوتاهی زمان، خواهشمند است حمایات - نظرات و دیدگاه های آن مرکز را به ماابلاغ بفرمایید.

رئیس اتحادیه فرش دستبافت ايران در ژاپن
سيد احمد شبيري