گلایه نامه سید احمد شبیری به جناب آقای فیصل مرداسی

جناب آقای فیصل مرداسی
ریاست محترم مرکز ملی فرش ایران
با سلام و تقدیم احترام،

اتحاديه فرش دستباف ايران در ژاپن به خاطر انسجام و وحدت فی مابین جامعه محترم و زحمتکش قالی ایران با تحمل و بردباری سعی بر نادیده گرفتن این حملات غیر انسانی ، غیر حرفه ایی ، غیر قانونی و غیر شرعی گرفته است

حال آیا جوانمردانه خواهد بود باتصور به اینکه کمک های مالی و معنوی آن مرکز محترم از کیسه بیت المال در جهت تخریب ،هتک حرمت بی ادبی نسبت به افراد زحمتکش قالی ایران صرف شود؟
که گویا کرده اند.
این اتحادیه بالاترین حرمت را آقای علیرضا قادری و همدست خائن به فرش ایشان را در ژاپن قائل بوده است و تا به امروز بالاترین تحمل خود جهت تداوم دوستی و مروت در میان زحمتکشان قالی ایران کرده است
اما دلیل بر آن نیست که ما تا به ابد خاموش بمانیم و اجازه دهیم این شخص در سایت کذاب خود و یا در صقحه آن ریاست محترم پا ازگلیمش برون نهاده دور از شان آن مقام محترم با قلمی زشت و غیر انسانی با تخریب شخصیت و کوبیدن آنان از برملا شدن واقعیت جلوگیری نماید.
نام شما محترم تر از آن است که در را ه تهمت و افترا استفاده شود.این اتحادیه حق خود را محفوظ نگاه میدارد تا در زمان مناسب , گذشته خود و این شخص و مصائبی که بر سر این اتحادیه و ضربه ای که از طریق این شخص به فرش ایران خورده را برملا سازد.
این برخورد دوگانه مرکز سوالاتی را بوجود می آورد که جواب آن بسیار آزاردهنده می باشد.
و در نهایت سوال این است که به جای انسان و انسانیت ، مروت و مردانگی باید ناجوانمرد بود تا حق و حقوقت پایمال نشود.
در نهایت از بذل توجه شما نسبت به این مهم سپاسگزاریم

رئیس اتحادیه فرش دستباف ایران
سید احمد شبیری

آرشیونامه های فرش دستباف ايران