دومین گلایه نامه سید احمد شبیری به جناب آقای فیصل مرداسی

ریاست محترم مرکز ملی فرش ایران
با سلام و تقدیم احترام ،

بازگشت به نامه بی جواب مانده مورخ ۰۱ ۰۹ ۲۰۱۱ این اتحادیه
احترما به استحضار می رساند که تغافل کردن در حمایت های معنوی و مادی آن مرکز محترم از تفاحش ، تمسخر و هتک و حرمت و افترای سایت مخرب اطلاع رسانی فرش ایران به مدیریت علی رضا قادری که بدنبال اهداف مالی جهت از بین بردن صیانت هویت قالی ایران و سازمان ها و اشخاص مرتبط می باشد قابل تعمق است
به تمسخر کشیدن روسای مرکز ملی فرش ایران سوار بر گرگ و به تصویر کشیدن ریس جمهور ایران محمود احمدی نژاد در قامت سلطان محمود ، خواجه تاجدار حمایت های گاه سبز و گاه سرخش که گاه با دانگی گرفته طرفدار مرکز ملی فرش ایران و گاه با دانگی طلب کرده دشمن اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن و دروغ های او و حمایت آن مرکز محترم جامعه فرش ایران را نگران نموده است

اما متاسفانه جسارت و گستاخی آقای علیرضا قادری در سایت اطلاع رسانی ایران بحدی است که دروغ های خود را هم تکذیب می نماید

دروغی مران بر زبان و مدان
که صدقی رود بر زبان خلق را.

------------------------------------------

در نهایت کارشکنی های و حملات علی رضا قادری بر همایش گره چهارصد ساله ایران و ژاپن در موزه ابریشم ژاپن ، شرکت اتحادیه فرش دستباف ایران در نوزدهمین نمایشگاه فرش تهران و برگزاری دومین سمینار و کلاس های آموزشی پژوهشی دست اندرکاران فرش دستباف ایران در ژاپن و نوشتار سراسر دروغ او و اقدامات غیر معقول او که نشان از ورشکستگی شخصیتی او دارد ما را متقاعد نموده است که اگردانگش دهی با قلم هرزش ثنا یت گوید و خدایت پندارد و اگر دانگش ندهی حتی به قیمت از بین رفتن بازار فرش ایران در دنیا ، از بی حرمتی و افترا و ترور شخصیت اشخاصی همچون رئیس مرکز ملی فرش ایران و محمود احمدی نژاد ریس جمهور ایران هم باکش نیست
این شخص با طمطراق خاص خویش تا چندی پیش اساس و بنیان مرکز ملی فرش ایران را به تمسخر کشیده بود ،مدیران آن را با تهدید و اخبار کذب خود با پینوکیو مقیاس و سوار بر گرگ می نمود و شخصیت و صلاحیت آنانرا با پلشتی به زیر سوال می برد چگونه به ناگاه به نام نماینده و وکیل آن مرکز محترم شکم می درد ؟؟؟؟و چنین گرفتار و طرفدار کشته و مرده مرکز گردیده است ، بدرستی سبزی و سرخی و دورنگی این شخص جای بسی شگفتی است !!!!
اتحاديه فرش دستباف ايران در ژاپن به خاطر انسجام و وحدت فی مابین جامعه محترم و زحمتکش قالی ایران با تحمل و بردباری تا به امروز سعی بر نادیده گرفتن این حملات غیر انسانی ، غیر حرفه ایی ، غیر قانونی و غیر شرعی داشته است ، برای آخرین بار به علی رضا قادری و سایت اطلاع رسانی فرش ایران یک هفته فرصت میدهد و تقاضا می کند تا دست از نا مروتی ها بردارد و با پاک کردن اراجیف سایت اطلاع رسانی خود به آغوش گرم خانواده فرش ایران باز گردد و اتحادیه فرش دستباف ایران را بر آن ندارد که با واگذار نمودن ایشان همچون همدستش به دادگاه های قضایی ایران و ژاپن , دست به افشاگری مسائل رخ داده فی مابین این اتحادیه و او زند که ضربه شدیدی بر قالی و متولیان آن خواهد بود

روسای مرکز ملی فرش ایران در نقش پینوکیو
87/9/12 - کارپتور
بلبل را گفتند از چه نالي؟
گفت از آنچه تو خود را بدان مينمايي!

توضيحات موکده بلبليه:
اين يک مطلب طنز است. و بر شماست که آن را جدي نگيريد!. آثار ناشي از هرگونه برداشت و حمل بر کنايه و اينها و غيره... از سوي افراد حقيقي و حقوقي مستقيما و حتي کج تقيما بر عهده ايشان بوده و بنده مسئول آن نخواهم بود. چرا که خلاف اين گفته که در پس هر طنزي حقيقت تلخي است بدفعات و کررات ثابت گرديده است. و اگر شکي در اين باره از سوي اهل تشکيک است مي توانند از 118 سئوال بفرمايند حتما ارشاد خواهند شد.
نگارنده: ميرزا ابوعلي الطهراني متخلص به بلبل!
مركز ملي فرش ايران در پي گفت‌وگوي مديرعامل اتحاديه سراسري تعاوني‌هاي توليدكننده فرش دستباف با ايسنا درباره وضعيت فرش در كشور و تنها پس از 20 روز (!) جوابيه مستدل، حکيمانه، محکم و قاطعي به اين ادعاي واهي و بي پايه و اساس تهيه و براي انتشار در اختيار ايسنا قرار داد. تا باشد که از اين پس با توجه به اين جوابيه کوبنده! احدي از دست اندرکاران بخود اجازه تشويش اذهان عمومي (بخوانيد مرکز ملي) و آشفته ساختن خواب خوش اين دستگاه خدوم و البته مظلوم را حتي در مخيله خود نپروراند. که اگر بپروراند با او آن کنيم که با اين کرديم! گفته باشيم... هر که بر اين جوابيه سهوا و عامدا بخندد از ما نيست.
به گزارش ايسنا متن كامل(!) توضيحات مركز فرش به شرح زير است:

دیگرنامه های قالی دستباف ایرانی
  جامعه رشید فرش ایران هشدار دوستداران قالی ایران هشدار
  حقایقی چند از اتاق فکر فرش و برگزاری اولین سمینار ۰ کارگاه تخصصی عالی آموزش و شناخت فرش دستباف ایران
  نکات جالب توجه در هتک حرمت سید احمد شبیری توسط علیرضا قادری
  گنه کرد در تهران اهنگری!! زدند در ژاپن سر مسگری
  رنجنامه - خمت ریاست محترم مرکز ملی فرش ایران جناب آقای علیخانی
  پیام تبریک انتصاب حمید کارگربه سرپرستی روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران
  تقدیر نامه اتحادیه فرش دستباف ایران از فیصل مرداسی
  دومین گلایه نامه سید احمد شبیری به جناب آقای فیصل مرداسی - سید احمد شبیری
  نامه عبدالله احراري پژوهشگر و عضو انجمن علمي فرش ايران به مرکز محترم پژوهشهای مجلس شورای اسلامی
  نامه عبدالله احراري پژوهشگر و عضو انجمن علمي فرش ايران به جناب آقای فیصل مرداسی ریاست مرکز ملی فرش ایران