اتحاديه فرش دستباف ايران در ژاپن , آخرین امید یاران فرش به نا امیدی تبدیل می شود و فرش ایران را به انزوای بیشتری فرو خواهد کشید

2011.11.23

‌با ارايه طرح دو فوريتي اانتزاع وظايف و اختيارات بخش کشاورزي از وزارت صنعت، معدن و تجارت نه تنها خواسته اکثریت دست اندرکاران فرش ایران رای دستیابی به سازمان مستقلی بنام سازمان ملی فرش ایران زیر مجموعه ریاست جمهوری و و یا وزارت بازرگاني که با حمایت و شرکت کارشناسانه اساتید و دلسوختگان مجرب میسر نخواهد شد بلکه صنعت فرش را با انزوای بیشتری مواجه خواهد نمود

با ارايه طرح دو فوريتي "انتزاع وظايف و اختيارات بخش کشاورزي از وزارت صنعت، معدن و تجارت و الحاق آن به وزارت جهاد کشاورزي" در مجلس آخرین امید یاران فرش به نا امیدی تبدیل می شود و فرش ایران را به انزوای بیشتری فرو خواهد کشید و این خطری است جدی
مسولین اتحادیه ها ، سازمان ها و اساتید و دلسوختگان فرش دستباف ایران مرکز پژوهش های مجلس را از این خطر جدی مطلع و در نتیجه عواقب این حرکت توضیحات لازم داده شده است
با ارايه این طرح جهت سپردن اختيارات متولی فرش به وزارت کشاورزي از وزارت صنعت، معدن و تجارت نه تنها خواسته اکثریت دست اندرکاران فرش ایران رای دستیابی به سازمان مستقلی بنام سازمان ملی فرش ایران زیر مجموعه ریاست جمهوری و و یا وزارت بازرگاني که با حمایت و شرکت کارشناسانه اساتید و دلسوختگان مجرب میسر نخواهد شد بلکه فرش را با انزوای بیشتری مواجه خواهد نمود که این بدرور از سیاست کلان اقتصادی مجلس است
چندی پیش در دیدار با جمعی از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در ژاپن سید احمد شبیری ریاست هیت مدیره اتحادیه فرش دستباف ایران و همچنین در نامه ای از طرف هیت مدیره این اتحادیه به مرکز پژوهش های مجلس با بر شمردن مشکلات بر سر راه این کالای هنری در بازارهای داخل و خارج از ایران منجمله به علت عدم تثبیت نرخ ارز و تورم و گرانی روزمره , نبود سیاستی دال برثبت نقوش ا صیل فرش دستباف ایران در سی سال گذشته و ندانم کاری و خیانت عمال اجنبی در انتقال دانش فرشبافی به کشور های دیگر جهت تولید شبه فرش ایرانی و سرانجام بدبیاری های اقتصادی شدید بین المللی ، و سر انجام تحریم ایران که قالی و دیگر دستبافته ها را در خواب و رکود عمیقی فرو برده است را متذکر گردیده و خواهان تدبیر رفع این معضلات و ارائه و طرح انواع تسهیلات و تمهیدات و سرانجام ارتقاء متولی فرش ایران به سازمانی مستقل گردید تا بتوان بر این طالع نا مبارک استیلاء یافت بوده است
. قابل ذکر و جالب اینجاست که در گفتگو با دست اندرکاران ژاپنی سنخیت هنر فرش ایران را با بخش کشاورزی زیاد قآبل توجیه نیست و علامت سوالی است که با جهد و کوشش و مدریت و روابط عمومی جدید مرکز ملی ایران و متولی اش که سعی و کوشش در گسترش بازار فرش و ارتقاء آن می باشد چرا می بایست این پایه و بنیاد را به هم ریخت و اگر سازمان مستقل ملی فرش ایران نه پس چرا وزارت کشاورزی ؟؟؟
و در این میان نباید از یاد برد که اقدامات زاهدانه و مردود بعضی از دست اندرکاران دیجیتالی فرش ایران که تنها دستی که بر فرش دارند از پشت میز های رایانه های اتاق پذیرایی خود است وبدون آنكه سعادت آشنا شدن و لمس حتی حاشیه های این هنر گرامی را بیابند، برای سرنوشت آن حكم صادر می كنند و می خواهند مسائل فرش ایران با توجه به تئوری های اختلال درکار و ایجاد جوی خصمانه اینترنتی به نفع جیب خود و عده ایی خاص برگردانند و این چوبی است لای چرخ عاشقان فرش در این مقطع زمان ، که به قضاوت حال و آیندگان در نتيجه و عقوبت اين خطا و گناه شريک و مسئولند و بدانند ما دو طایفه داریم ، عده ایی زاهدانه می دوند و عده ایی عاشقانه می پرند لیکن پریدن عاشقان کجا و دویدن زاهدان کجا ؟؟؟
اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن بعمل ثابت نموده است که در راه ارتقاء قالی ایران در ژاپن عاشقانه پریده و دور ازهر گونه چشم داشتی از هر کوششی فرو گذار نبوده و نخواهد بود ،و با کارنامه درخشان و افتخار آفرین خود در کار فرهنگ و شناساندن فرش دستباف ایران اعلام مي نمايد که تصميم انتزاع فرش از وزارت صنعت، معدن و تجارت و الحاق آن به وزارت جهاد کشاورزي نه تنها به صلاح و مصلحت فرش دستباف ودیگر بافته های کشور نیست بلکه آنرا متزلزل و در انزوای بیشتری فرو خواهد برد
به امید روزی که شاهد شکوفایی هر آنچه بیشتر فرش دستباف ایران و متولی آن در زیر نام سازمان ملی فرش ایران باشیم

حضور جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی بهمراه سید عباس عراقچی سفیر اسبق محترم جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه قالی های ایرانی اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن
دیگر اخبار قالی ایرانی