گزارشي از جلسه تدوين سند راهبردي فرش دستباف-چهارشنبه 28 مرداد

- کارپتور

عصر روز چهارشنبه 28 مرداد ماه و در پی جلسه مقدماتی معارفه ای که از سوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز روز یکشنبه 25 مرداد ماه در مرکز ملی فرش ایران برگزار شده بود، اعضاء تیم کارگروه تدوین سند راهبردی فرش دستباف در نشست کارگروه تدوین سند راهبردی صنعت چرم، کیف و کفش و نساجی در محل سالن اجتماعات این ستاد شرکت کردند.
    هدف از شرکت در این نشست آشنایی اعضاء کارگروه فرش با متدهای برگزاری کارگاه و نحوه تعامل کارگروه ها برای دستیابی به بهترین بيانيه هاي راهبردی بخش هاي دستاندرکار فرش کشور بر اساس مدلهای علمی برنامه ریزی بود.
    در این جلسه علاوه بر حضور اساتید کارگاه و اعضاء کارگروه های یاد شده، اکبر مهدی ئی، صفدرزاده حقیقی، جلال الدین بصام، علیرضا قادری، مهدی کاتب، محمد رضا یزدی و بهاروند از اعضای کارگروه فرش دستباف شرکت داشتند.
    فاصله کوتاه زمان دعوت تا برگزاری جلسه موجب شد تا بسیاری از افراد دعوت شده تشکیل دهنده کارگروه فرش امکان حضور نداشته باشند. برخی از این افراد دعوت شده نیز بدلیل سفر کاری در جلسه حاضر نبودند.

مقرر شد تا اولین جلسه کارگاه آموزشی و کارگروه های تدوین برنامه، عصر روز سه شنبه 10 شهریور ماه با دعوت و پیگیری ستاد با حضور حداکثری اعضاء تشکیل گردیده و این جلسات طی چهار تا پنج نوبت فشرده، طرح مقدماتی خود را برای تدوین سند آماده کنند.
    متعاقب تهیه طرح اولیه، تیمی مرکب از برخی از اعضاء کارگروه فرش به همراه اساتید دانشگاهی و سایر دستاندرکاران به تلفیق نظرات ارایه شده با موازین و مقررات پرداخته و سند نهایی را تدوین نمایند.
    این سند پس از تدوین و تصویب ستاد برای اجرا در اختیار دستاندرکاران و افراد و مجموعه های ذینفع قرار خواهد گرفت.
    لازم به توضیح است بر اساس مقررات، مصوبات این ستاد در حکم مصوبات هیئت دولت بوده و به همین جهت سند تهیه شده از ضمانت اجرایی برخوردار خواهد بود.

.

2006 © Persian Hand woven Carpet Association - All Rights Reserved

`日本語
اتحاديه فرش دستبافت ايران