هشدار به اتحادیه ها ، ارگان ها ، سازمانها ، اساتید ، دانش آموختگان ،توليدکنندگان و تجار: مراقب داد و ستد احتمالي خود بااتاق جعلي فکر فرش ایران باشيد بازگشت تماس با ما در باره اثحادیه صفحه اول 日本語

2009.08.18

پورتال اختصاصی اتاق فکر فرش آغاز به کار می کند

از دیگر تصمیات اخذ شده در باب این پرتال چنین است، که آن از سنگ پرانی و سنگ اندازی دوری گزیند؛ و از نابکاری و دورغ را در دغل کردن دوری جوید و آبروی نریزید. بلکه در عوض آن دلی را به کف آورد و اخبار و نقل ها و سخنان را با ذکر نام مخاطبان و بینندگان و جستجوگران حقیقی و حقوقی به معرض دید بگذارد. تا هر که از راه رسید سخن به گزاف باز نکند و هرچه که خواست بار و سوار دیگری نکند. از این رو این پرتال نام مخاطبان خود را درپس پرده قرار نمی دهد تا مدیران و مدبران خود آن، نتوانند از نام درویش یک قبایی بهره برند و از نام او اما به کام خود سخنی ناروا به شخصی یا شرکتی یا دفتری نسبت دهند. و آن گاه از خود بدین شیوه برائت جویند و فرافکنی نمایند گناه و تقصیر را بر مخاطبی ناآشنا و ناشناس بی اندازند.

چندیست که اتاق فکر فرش ایران نیت نموده تا پرتال اختصاصی خود را تدارک ببیند. اتاقی ثبت شده و رسمی که قصد دارد با استفاده از این پرتال خبرهای فرش را از سراسر جهان جمع کند و به مخاطبان خود عرضه کند.
این پرتال که برخلاف پرتال های دیگر، برای خود هیچ گونه حق اشتراکی قائل نیست. می کوشد از رنگ ها و سنگ های نقره و الماس و طلا عبور نموده و بدون منت اشتراک رایگان یک ساله خبرهای این هنر شهیر ایران زمین را در دسترس همگان قرار دهد.
همچنین این اتاق قصد دارد بدون ستاندن دانگی (برخلاف روش های متداول که پاره ای گاه دانگ بگرفته و گاه نگرفته بانگی بر می آورند و سنگی می اندازند) فعالیت ها و برنامه های خود را به پیش ببرد. تا، بل راهی باشد برای شناساندن بهتر و بیشتر فرش دستباف ایران ،در جهان.
و در آخر نیز این اتاق که خود را اتاقی ثبت شده و رسمی می داند مایل است با تمامی اتاق ها و اتحادیه ها , و دیگر ارگان و سازمان های ثبت شده و ذیصلاح فرش دستباف چه در ایران و چه در اقصا نقاط جهان به گفتگو و تبادل نظر بپردازد. تا در عرصه فرش طرحی نو در بی اندازد. تا جایی که این اتاق اعلام می دارد که در صحنه و پهنه چنین طرح اندازای از تمامی شهرها و شهرستان های کشور خبرنگار فعال می پذیرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا با ما تماس حاصل نمائید در ضمن از تهدید کردن ما خوداری فرمائید که ما خود از سوختگانیم
کاری کنیم ورنه خجالت برآوریم *** روزی که رخت جان به جهان دگر کشیم

............. هشدار ...............
مراقب داد و ستد احتمالي خود با اتاق جعلي فکر فرش ایران باشيد

پوستر طراحی علیرضا قادری رئیس خود خوانده , مدیر شورای راهبردی و چند عنوان دیگر اتاق مجهول فکر فرش ایران
  انتقاد سازنده یا تخریب جهت دار علیرضا قادری ؟؟؟
  !نامه استاد عبدالله احراری عضو اسبق هيئت رئیسه اتاق مجهول فکر فرش ایران : همه ما منتظر شفاف سازی مرکز ملی فرش هستیم
  کشف و اثبات توطئه و دسیسه ای کثیف برای دست اندرکاران فرش ژاپن
  ارسال نامه های جعلی بدون مهر و امضاء بوسیله اشخاص معلوم الحال زیر چترعلیرضا قادری رئیس خودخوانده اتاق فکر فرش ایران
  تهدید دست اندرکاران فرش دستباف ایران در ژاپن بوسیله علیرضا قادری رئیس خودخوانده اتاق فکر فرش ایران
  مرکز ملی فرش ایران ، دروغ که خناق نیست
  کار سایت مخرب اطلاع رسانی اتاق مجهول فرش ایران به کجا رسیده است؟؟؟
  دومین نامه افشاگرانه استاد احراری عضو اسبق هيئت رئیسه اتاق فکر فرش ایران - اتهامات نمایندگان سایت قادری در اقصی نقاط کشور و جهان
  نامه افشاگرانه سید احمد شبیری عضو اسبق هيئت رئیسه اتاق جعلي فکر فرش ایران : حقایقی چند از اتاق فکر فرش و
  نامه افشاگرانه استاد عبدالله احراری عضو اسبق هيئت رئیسه اتاق جعلي فکر فرش ایران : هشدار به دوستداران قالی ایران
  هشدار ...مراقب داد و ستد احتمالي خود با اتاق جعلي فکر فرش ایران باشيد