پورتال اختصاصی اتاق فکر فرش آغاز به کار می کند

2009.08.18

چندیست که اتاق فکر فرش ایران نیت نموده تا پرتال اختصاصی خود را تدارک ببیند. اتاقی ثبت شده و رسمی که قصد دارد با استفاده از این پرتال خبرهای فرش را از سراسر جهان جمع کند و به مخاطبان خود عرضه کند.

این پرتال که برخلاف پرتال های دیگر، برای خود هیچ گونه حق اشتراکی قائل نیست. می کوشد از رنگ ها و سنگ های نقره و الماس و طلا عبور نموده و بدون منت اشتراک رایگان یک ساله خبرهای این هنر شهیر ایران زمین را در دسترس همگان قرار دهد.

همچنین این اتاق قصد دارد بدون ستاندن دانگی (برخلاف روش های متداول که پاره ای گاه دانگ بگرفته و گاه نگرفته بانگی بر می آورند و سنگی می اندازند) فعالیت ها و برنامه های خود را به پیش ببرد. تا، بل راهی باشد برای شناساندن بهتر و بیشتر فرش دستباف ایران ،در جهان.

از دیگر تصمیات اخذ شده در باب این پرتال چنین است، که آن از سنگ پرانی و سنگ اندازی دوری گزیند؛ و از نابکاری و دورغ را در دغل کردن دوری جوید و آبروی نریزید.

بلکه در عوض آن دلی را به کف آورد و اخبار و نقل ها و سخنان را با ذکر نام مخاطبان و بینندگان و جستجوگران حقیقی و حقوقی به معرض دید بگذارد. تا هر که از راه رسید سخن به گزاف باز نکند و هرچه که خواست بار و سوار دیگری نکند.

از این رو این پرتال نام مخاطبان خود را درپس پرده قرار نمی دهد تا مدیران و مدبران خود آن، نتوانند از نام درویش یک قبایی بهره برند و از نام او اما به کام خود سخنی ناروا به شخصی یا شرکتی یا دفتری نسبت دهند. و آن گاه از خود بدین شیوه برائت جویند و فرافکنی نمایند  گناه و تقصیر را بر مخاطبی ناآشنا و ناشناس بی اندازند.

و در آخر نیز این اتاق که خود را اتاقی ثبت شده و رسمی می داند مایل است با تمامی اتاق ها و اتحادیه ها , و دیگر ارگان و سازمان های ثبت شده و ذیصلاح فرش دستباف چه در ایران و چه در اقصا نقاط جهان به گفتگو و تبادل نظر بپردازد. تا در عرصه فرش طرحی نو در بی اندازد. تا جایی که این اتاق اعلام می دارد که در صحنه و پهنه چنین طرح اندازای از تمامی شهرها و شهرستان های کشور خبرنگار فعال می پذیرد.
در ضمن با شرکت تلفن بین المللی ژاپن در مذاکره هستیم تا شاید حمایت مالی این پرتال را به عهده گیرند
برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا با ما تماس حاصل نمائید در ضمن از تهدید کردن ما خوداری فرمائید که ما خود از سوختگانیم

کاری کنیم ورنه خجالت برآوریم *** روزی که رخت جان به جهان دگر کشیم

دگر مطالب خواندنی اتاق فکر فرش دستباف ایران