نمایشگاه ها و سمینارهای های فرش دستبافت ايران

نخستین گواهینامه فرش ایران در بازار ژاپن

ペルシャ絨毯証明書

2009/06/06

برای نخستین بار در تاریخ فرش ژاپن با صدور گواهی اصالت، از فروش فروش انواع قالی، قالیچه، گلیم، گبه خارجی با نام فرش ایران در بازار ژاپن جلوگیری می شود

اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن در جهت صیانت از نام و اعتبار فرش دستباف ایران،برای نخستین بار اقدام به تهیه و انتشار گواهینامه اصالت برای فرشهای نفیس ایرانی نموده است.

این گواهینامه ها که به همراه فرش به خریدار تحویل می گردد، اطمینان کامل  وی را از خرید فرش دستباف ایرانی فراهم نموده و با حمایت از حقوق مصرف کننده، مانع سوء استفاده تولیدکنندگان و عرضه کنندگانی خواهد شد که با تقلب و جعل عنوان فرش دستباف ایران، ضرر و زیان علاقمندان به قالی ایرانی را موجب می گردیدند. این اقدام بجا و پسندیده اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن مانع ارایه فرشهای غیر ایرانی به نام فرش ایران در بازار ژاپن گردیده است.

این گواهینامه های اصالت پس از بررسی فرشهای اعضای اتحادیه و اطمینان از رعایت استانداردهای کیفی تولید در آنها، از سوی اتحادیه و در کتابچه ویژه ای صادر و به مهر اتحادیه ممهور می گردد تا به هنگام خرید به مشتریان عرضه شود.

.يک نمونه از گواهينامه هاي صادر شده فرش دستباف ایران

اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن به منظور حمایت همه جانبه از این اقدام، با کمک وکلا و کارشناسان حقوقی و بر اساس قوانین حامی حقوق مصرف کنندگان، پشتیبانی های قانونی و حقوقی را برای پیگرد متخلفین تدارک دیده است.

استفاده صحیح و توضیح کافی اهداف صدور این گواهینامه ها به مشتریان از مهمترین اقداماتی است که می تواند بازار ژاپن را با هشیاری بیشتری مواجه نموده و از زیان مشتریان جلوگیری کند. این مهم نیازمند جدیت و توجه ویژه اعضاء اتحادیه در بکارگیری و معرفی این گواهینامه های اصالت به مشتریان ژاپنی است.

.
يک نمونه ازجلد گواهينامه هاي صادر شده فرش دستباف ایران
برای کسب اطلاعات بیشتر لطفاٌ با دبیر خانه و یا یکی از اعضاء هیئت مدیره این اتحادیه تماس حاصل فرمایید.

info@persiancarpetassociation.com

2006 © Persian Hand woven Carpet Association - All Rights Reserved

اتحاديه فرش دست بافت ايران در ژاپن

اتحادیه فرش دستباف ايران در ژاپن