همچنين دیگر نامه های مربوط به اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن را در اين بخش بخوانيد بازگشت تماس با ما در باره اثحادیه صفحه اول 日本語

حقایقی چند از اتاق فکر فرش و برگزاری اولین سمینار ۰ کارگاه تخصصی عالی آموزش و شناخت فرش دستباف ایران

2012.7.14

طبق اطلاعیه نحوه شركت درنخستين كارگاه آموزشي عالي تخصصي فرش دستباف ايران در ژاپن با تدریس دکتر طاهر صباحی از روز نخست طبق درخواست علیرضا قادری رئیس خود خوانده اتاق فکر فرش مجهول ایران ومدیر سایت مخرب اطلاع رسانی فرش ایران مقرر گشته بود که در صورت وصول مبلغ توافقی از وجوه دریافتی جهت دادن گواهينامه پايان دوره از طرف پژوهشکده هنر های سنتی با امضای آقای عبدالمجید شریف زاده به علیرضا قادری پرداخت که بخشی از آن به آقای ..... پرداخت شود متاسفانه پخش گواهینامه سفید امضاء آقای عبدالمجید شریف زاده به دست دوست مجرم و هم پیاله منافق علیرضا قادری در ژاپن نه تنها نام و حیثیت این اتحادیه و استاد محترم طاهر صباحی را به خطر انداخت بلکه گویا فرزندی مومن از تبار هنر از ریاست دانشکده ایی بر کنارشده و آن مظلوم از همجا بی خبر را خانه نشین کرد قابل ذکر است اطلاعیه این همایش از روز اول بر روی سایت این اتحادیه بوده است و متقاضیان و شرکت کنندگان این کارگاه آموزش عالی فرش دستباف ایران متعهد به پرداخت این پول بوده اند که تا قبل از کشف وجود گواهینامه های سفید امضاء قسمتی از آن بوسیله یکی از اعضاء این اتحادیه به علیرضا قادری رئیس خود خوانده اتاق فکر فرش مجهول ایران ومدیر سایت مخرب اطلاع رسانی فرش ایران پرداخت شده است این اتحادیه حق تحویل دادن یا ندادن ، طراحی و ... گواهينامه های پايان دوره از طرف پژوهشکده هنر های سنتی با امضای آقای شریف زاد را به هر دلیلی برای خود محفوظ نگاه داشته است و فقط به فقط به اشخاصی که وجه درخواستی این اتحادیه را پرداخت کرده اند دال بر تصویب هیئت مدیره تحویل نموده است در نهایت ما متاسفیم افرادی پول پرست بخاطر مال دنیا دروغ می گویند ، بخاطر دلار های سبز مرکز گاهی دشمن و دوست و یار مرکز می شوند

معاونت محترم مرکز ملی فرش ایران
با سلام

علیرضا قادری رئیس خود خوانده اتاق فکر فرش مجهول ایران ، جهت پنهان نمودن واقعیات مراوده های خود با اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن طبق معمول دست به شایعه پراکنی ، افترا ، هتک حرمت ، و پخش اکاذیب نموده است
اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن در عجب است که تشکلات ، اساتید و متولیان قالی ایران مدت مدیدی است گرفتار شیطان بیماری شده است که دست بر هرنجاستی میزند تا به زور و با کمک قلم پلید خود از آشکار شدن حقایق جلوگیری نماید
حال سعی بر دستبرد و مصادره اولين سمینارو کارگاه تخصصي عالي آموزش شناخت فرش دستباف ايران در ژاپن که با موفقیت دور از خاک ایران به ابتکار و همت این اتحادیه چه از نظر مادی و معنوی بر پا گردید را دارد
بر ملا نشدن حقایق مربوط به چگونگی برگزاری اولین همایش فرش دستباف ایران آرزوی این رئیس جعلی اتاق فکر فرش است ، که این شخصیت مثلا والای فرهنگی که همیشه دم از مظلومین فرش دستباف می زد ، حالا دارد از مذاکرات یک صد ملیون تومانی خود با مرکز را بخاطر می آورد

حقایقی چند
در پی تحقق بخشیدن به فکر برگزاری اولین سمینار ۰ کارگاه تخصصی عالی آموزش و شناخت فرش دستباف ایران این اتحادیه بدنبال حامی و همیاری برای این سمینار بود ، که متاسفانه در دنیای سایبری نام اتاق فکر فرش ایران نامی جذاب بود
در طی تماس با مسئول آن اتاق دریافتیم که این یک اتاق معمولی نیست بلکه رئیس آن علیرضا قادری نه تنها ریاست اتاق فکر فرش و اساتید بنام فرش ایران در زیر بال و پر او بلکه مدیریت بزرگترین سایت اطلاع رسانی ایران هم بعهده اوست و بسبب اخراجش از آمریکا وپیوستن به سپاه پاسداران و ازدواج با خواهرزاده آقای خامنه ایی رهبر ایران فقط اوست که چرخاننده چرخ عظیم قالی ایران است و می تواند ریاست مرکز را سوار بر گرگ و یا خر به تمسخر بکشد و مدعی اینکه نام آورانی همچون سيد عبدالمجيد شريف زاده؛ دکتر سيد طاهر صباحي، مجتبي خسرو تاج، دکتر سيد علي مجابي، هوشنگ فاخر و ........شهرتشان را مدیون وی می باشند
با ندانم کاری ما جهت عدم تحقیق کامل ، به ریاست این اتحادیه سید احمد شبیری نمایندگی ها داده شد و شور و شعف که اتاق فکر فرش ایران در دیار آفتاب تابان به ثبت رسید

ما اقرار می نمایم ندانسته و بدون تحقیق افتتاح اتاق فکر فرش ایران در ژاپن را عجولانه به خبرگزاری های جهان مخابره کردیم که این امردلیل مشروعیت اتاق فکر فرش ایران گردید

جناب آقای کاتب
صادقانه میگویم قیافه اعضاء هیئت مدیره این اتحادیه زمانی که فهمیدند این اتاق فکر فرش یک اتاق من درآوردی و جعلی بوده است و هرکز به ثبت مراجع ذیصلاح دولت ایران نرسیده است دیدنی بود
به پیشنهاد این اتحادیه تدارکات برای برگزاری اولین سمینار ۰ کارگاه تخصصی عالی آموزش و شناخت فرش دستباف ایران در ژاپن با همکاری اتاق فکر فرش ایران و سایت کارپتور به مدیریت علیرضا قادری شروع به کار نمود
طبق نامه ارسالی به ریاست اسبق مرکز ملی فرش ایران جناب آقای فیصل مرداسی تمامی مخارج این سمینار را اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن پرداخت نموده و هرگز و هرگز این اتحادیه بدنبال دریافت ریالی از آن مرکز محترم بابت این همایش و گرفتن پنجاه هزار دلار در دستور کار این هیئت مدیره نبوده است وتقاضای دریافت این پول اول بار از شخص علیرضا قادری شنیده شد ، بعد از دهان دیگران
یکصد میلیون تومان از بودجه ؟؟؟؟؟ سمینار در آمریکا ؟؟؟؟ از بیت المال ؟؟؟؟
تقاضای پنجاه هزار دلار علیرضا قادری بنام اتحادیه فرش ایران ، پنهان از اطلاع هیئت مدیره بوده است و این اتحادیه در نامه رسمی خود به ریاست محترم وقت مرکز ملی فرش ایران جناب آقای فیصل مرداسی این عمل قبیح را محکوم نمود
نام این همایش از روز نخست ، اولین سمینار کارگاه تخصصی عالی آموزش و شناخت فرش دستباف ایران در ژاپن بوده است و خواهد بود
پول طراحی و آوردن چهار پوستر فقط به فقط چهار روز مانده به همایش بوسیله دکتر صباحی به طراح آن علیرضا قادری تمام و کمال پرداخت شد، در صورت لزوم نحوه پرداخت کاملا مشخص است

جناب آقای کاتب