قالی آذربایجان، سفیر همیشگی صلح

2010.08.03
تاریخ درج خبر : سه شنبه, 12 مرداد 1389 منبع خبر: روابط عمومی اتحادیه قالی تبربز

ز

رئیس اتحادیه قالی تبریز و نایب رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و بافندگان قالی کشور، در پیامی به مناسبت اتمام بافت قالیچه صلح اظهار داشت: این قالیچه در حقیقت بهانه ای است برای بهاء دادن به حوزه صلح و دوستی جهانی و تعمیق پیوندهای انسانهایی که به نوعی خلاء صلح پایدار را حس کرده و تلاش گسترده ای را برای ایجاد صلح انجام میدهند و در این میان قالی آذربایجان همواره سفیر صلح و دوستی  برای جهانیان بوده و خواهد بود.
اسماعیل چمنی، ادامه داد: بافت قالیچه صلح و دوستی جهانی که در سالگرد شصتمین سالگرد منشور حقوق بشر سازمان یونسکو ۲۰۰۸ با همکاری این سازمان انجام گردید در آستانه سالروز صدور فرمان مشروطیت در تبریز با انجام  مراسم قیچی زنی خواهد شد.

قاليچه صلح و دوستي جهاني
قاليچه صلح و دوستي جهاني يك اثر ملي و معنوي ارزشمند است که تا به حال بيش از ۹۰۰ نفر از شخصيت‌هاي فرهنگي، بازرگاني و سياسي از ۱۱۷ كشور دنيا و ۴۰ هزار نفر از شخصيت‌هاي داخلي بر این قاليچه گره زده‌اند.
طراح این قالیچه استاد محمود فرشچیان و نقاش قالی آن استاد غلامحسین خیابانی است ، که حدود ۷۶ رنگ با چله ابریشم در آن به کار رفته است ، در میان طرح آن كلمه صلح به زبان فارسي و انگليسي آغوش خود را براي كتيبه كوروش باز كرده و كتيبه بر آن تكيه زده است همچنين جمله مبارزه با برده‌داري و ايجاد صلح و آرامش از متن كتيبه بر نقشه اين طرح زيبا منقوش شده است. حاشيه زيباي قاليچه صلح و دوستي با پرچم ایران مزين شده و كبوتران صلح در كنار هم در حال پرواز با شاخه‌ زيتون هستند.

همچنين در اين باره بخوانيد:

2006 © Persian Hand woven Carpet Association - All Rights Reserved

`日本語
اتحاديه فرش دستبافت ايران
در ژاپن

متن کامل اساسنامه پیشنهادی اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن

اعضاءاتحادیه فرش دستباف ایران

شرایط پذیرش عضو

تسهیلات جهت اعضاء اتحاديه فرش دست بافت ايران

های فرش دستبافت ايران

برگزاری نمایشگاه ها وسمینارهای فرش دستباف در ايران و ژاپن

گزارش تصوری از سمینارعالی فرش دستباف ایران در ژاپن