قاليچه صلح و دوستي در خانه ستارخان رونمايي مي‌شود

پوسترقاليچه صلح و دوستي
تاریخ درج خبر : سه شنبه, 12 مرداد 1389 منبع خبر: روابط عمومی اتحادیه قالی تبرب
ز

دبير ستاد بافت قاليچه صلح و دوستي جهاني گفت: قاليچه صلح و دوستي فردا با حضور مهمانان داخلي و خارجي در خانه ستارخان تبريز رونمايي‌ مي‌شود.
عشرت شایق اظهار داشت: قاليچه صلح و دوستي كه بافت آن از سال 87 همزمان با شصتمين سالگرد منشور حقوق بشر سازمان يونسكو آغاز شد، فردا همزمان با سالروز صدور فرمان مشروطه رونمايي مي‌شود.
وي گفت: شهر تبريز به عنوان شهر « اولين‌ها» كه هميشه در مسائل گوناگون به خصوص هنر و فرهنگ پيشتاز بوده اين بار نيز گامي نو در اه فرهنگ و تاريخ اين مرز پرگهر ايران زمين برداشته است.
شايق تصريح كرد: اين مراسم با حضور «چون‌لي ‌هان» رئيس دفتر منطقه‌اي يونسكو در ايران هنرمندان كشور از جمله ايرج نوذري و حميد خندان آغاز خواهد شد.
دبير ستاد بافت قاليچه صلح و دوستي جهاني اظهار داشت: شركت‌كنندگان در اين مراسم رئيس مركز ملي فرش ايران، رئیس اتحادیه قالی تبریز، دكتر صباحي مدير مسئول مجله «گره» در ايتاليا، مديران عامل و مسئولان اتحاديه  قالی ايران و ساير مسئولان خواهند بودند.
وي گفت: اين كار با همكاري استانداري، ستاد اجرايي بافت قاليچه صلح و دوستي، اتحاديه قالي تبريز و سازمان بازرگاني استان برگزار مي‌شود.
قاليچه صلح و دوستي كه روساي جمهور، نخست وزيران، معاونان، نمايندگان مجلس، نويسندگان، هنرمندان، روشنفكران و شهروندان عادي از 116 كشور جهان مثل فرانسه، پرتغال، الجزاير، سومالي و كويت بر تار و پود فرش «صلح و دوستي» گره زده‌اند، قرار است پس از رونماي و عبور از 30 كشور جهان در پنج قاره جهان در سازمان ملل نصب شود.

توضیح
از انجایی که در خبر به غلط به حضور رئیس اتاق فکر فرش اشاره شده بود و با تماس باتنها اتاق فکر فرش ثبت شده دنیا آنان عدم حضور خود را اعلام نمودند بدین وسیله خبر تصحیح گردید
در ضمن نام دبير ستاد بافت قاليچه صلح و دوستي جهاني از عشری شقایق به عشرت شقایق تصحیح شد
  همچنين در اين باره بخوانيد:

2006 © Persian Hand woven Carpet Association - All Rights Reserved

`日本語
اتحاديه فرش دستبافت ايران
در ژاپن

متن کامل اساسنامه پیشنهادی اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن

اعضاءاتحادیه فرش دستباف ایران

شرایط پذیرش عضو

تسهیلات جهت اعضاء اتحاديه فرش دست بافت ايران