همچنين دیگر نامه های مربوط به اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن را در اين بخش بخوانيد بازگشت تماس با ما در باره اثحادیه صفحه اول 日本語

تشکر و قدردانی از جناب آقای پرویز اسکندر پور ریاست محترم موزه فرش ایران

تشکرنامه و قدردانی از جناب آقای پرویز اسکندر پور ریاست محترم موزه فرش ایران

چندی پیش بود که ایده برگزاری موزه فرش ابریشم ایران در ژاپن در ذهن ما نقش بربست و سودای جدیدی در وجودمان رسیدن گرفت. با یاران و همکاران به گفتگو نشستیم و وجود ذهنی این نمایشگاه را به امری عینی تبدیل نمودیم. در میانه سنجیدن ها و کاویدن ها ی امور بود که سفارت محترم جمهوری اسلامی در ژاپن به ویژه سفیر محترم جناب دکتر سید عباس عراقچی به یاری ما آمدند و طرح نو در انداختند. با پا به میان گذاشتن سفارت ایران بدنه و اسکلت این امر فرخنده شکل گرفت و توان ما صد چندان شد. اما طرح ما برای پرواز نیاز به دوبال بزرگ داشت تا بتواند توسط آن پری بگشاید و در آسمان پرستاره فرش ایران حرکتی بکند. که به لطف ایزدمنان آن دوبال، یعنی مساعدت موزه فرش ایران و مرکز ملی فرش ایران ، به ما اعطا شد و ما تنوانستیم در این آسمان پرستاره به پرواز درآیم و برای نخستین بار در طول تاریخ سرزمین ایران (بل جهان) با آوردن گنجینه فرش کشور به دیاری دیگر شگرف کاری را خلق بنمایم. که تا پیش از آن نظیر آن در هیچ کجا به چشم نخورده بود. چند صباحی پیش بار این موزه به پایان راه خود رسید. گنجینه گران بهای کشور سرافراز به میهمن بازگشت و به در عوض موزه فرش ابرشیم ایران، موزه دیگر برپا گردید. اما خاطره این پایان ظاهری تا ابد در جان و ضمیر مردمان سرزمین ایران و ژاپن جاوادنه شد. به این جهت و بدین سبب اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن، به پاس تمامی زحمات و الطاف جنابعالی و موزه محترم فرش ایران که با کوشش های بی وقفه ما را در امر برپایی موزه ابریشم ژاپن که از تاریخ 24/4/2010لغایت 23/3/2010 برگزار گردید؛حمایت نمودید و این خاطره جاودانه را رقم زدید.برخود واجب و وظیفه دانست تا صمیمانه ترین سپاس ها و قدردانی های خود را به حضورتان تقدیم نماید. امید است این گام برداشته شده کوچک، مقدمه ای باشد برای برداشتن گام های بزرگتر و مستحکمتر. انشا الله تعالی

حضور جناب آقای پرویز اسکندر پور
ریاست محترم موزه فرش ایران

رئیس هئیت مدیره
اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن
سید احمد شبیری

دیگرنامه های قالی دستباف ایرانی
 نامه شرکت فنی مهندسی پویندگان قالی به تشکلهای فرش ایران
  تقدیر و تشکر عبدالله احراري جهت انتصاب سید حسن رییس زاده
  نامه استاد عبدالله احراری عضو اسبق هيئت رئیسه اتاق مجهول فکر فرش ایران : همه ما منتظر شفاف سازی مرکز ملی فرش هستیم
  ارسال یک نسخه از اصل ثبت رسمی اتحادیه فرش دستباف ایران جهت مرکز ملی فرش ایران
  جامعه رشید فرش ایران هشدار دوستداران قالی ایران هشدار
  حقایقی چند از اتاق فکر فرش و برگزاری اولین سمینار ۰ کارگاه تخصصی عالی آموزش و شناخت فرش دستباف ایران
  نکات جالب توجه در هتک حرمت سید احمد شبیری توسط علیرضا قادری
  گنه کرد در تهران اهنگری!! زدند در ژاپن سر مسگری
  رنجنامه - خمت ریاست محترم مرکز ملی فرش ایران جناب آقای علیخانی
  پیام تبریک انتصاب حمید کارگربه سرپرستی روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران
  تقدیر نامه اتحادیه فرش دستباف ایران از فیصل مرداسی
  دومین گلایه نامه سید احمد شبیری به جناب آقای فیصل مرداسی - سید احمد شبیری
  نامه عبدالله احراري پژوهشگر و عضو انجمن علمي فرش ايران به مرکز محترم پژوهشهای مجلس شورای اسلامی
  تقدیر از حمید بقایی معاونت محترم ریاست جمهوری وریاست محترم سازمان گردشگری و میراث فرهنگی - سید احمد شبیری
  تقدیر نامه اتحادیه فرش دستباف ایران از منوچهر متکی وزیر محترم امور خارجه - سید احمد شبیری
  تقدیر از مهدی غضنفری وزیر محترم بازرگانی - سید احمد شبیری
  تقدیر از پرویز اسکندر پور ریاست محترم موزه فرش ایران - سید احمد شبیری
  تشکر و قدردانی از جناب آقای فیصل مرداسی ریاست محترم مرکز ملی فرش ایران - سید احمد شبیری
  سپاس گزاری از ریاست محترم هئیت مدیره اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان فرش ایران جناب آقای اکبر هریسچیان - سید احمد شبیری
  تقدیر نامه اتحادیه فرش دستباف ایران از نسترن نیک نژاد امین الاموال موزه فرش ایران - سید احمد شبیری
  سپاس گزاری از افسانه نادی پور رایزن محترم اقتصادی سفارت ج.ا.ایران در توکیو - سید احمد شبیری
  سپاس گزاری از مرکز ملی فرش ایران - سید احمد شبیری
  نامه عبدالله احراري پژوهشگر و عضو انجمن علمي فرش ايران به جناب آقای فیصل مرداسی ریاست مرکز ملی فرش ایران
  گلایه نامه سید احمد شبیری به جناب آقای فیصل مرداسی - سید احمد شبیری
  سازمان مستقل فرش ایران - هیئت مدیره اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن