هشدار به اتحادیه ها ، ارگان ها ، سازمانها ، اساتید ، دانش آموختگان ،توليدکنندگان و تجار: مراقب داد و ستد احتمالي خود بااتاق جعلي فکر فرش ایران باشيد بازگشت تماس با ما در باره اثحادیه صفحه اول 日本語

مرکز ملی فرش ایران ،دروغ علیرضا قادری که خناق نیست !!!-

Dated :2012/07/21

کناره گیری شرکت پرشين سيلک با مدیریت حميد رضانصرتي جهرمي در سال ۲۰۱۰ مورد بررسی و تصویب قرار گرفت و به مراکز قانونی و ذیصلاح ایران و ژاپن و سفارت محترم جمهوری اسلامی ایران در توکیو گزارش و نام این شرکت از لیست اعضاء رسمی این اتحادیه پاک گردید و در انتظار تصویه حساب مالی می باشیم جالب توجه است که آقای نصرتی بدلیل اقامت در خارج از کشور و احتمالا عدم علاقه به ادبیات فارسی و .... نوشتار تمامی نامه ، اطلاعیه ، گزارشات ، صورت جلسات را به دیگری واگذار و فقط به مهر و امضاء کفایت می نمود و قادر به نوشتن چنین نامه ایی نیست مرکز ملی فرش ایران ، دروغ که خناق نیست !!!

مرکز ملی فرش ایران ، دروغ علیرضا قادری که خناق نیست

مرکز محترم ملی فرش ایران با سلام نامه ایی کذب تحت عنوان نامه افشگرانه دبیر اتحایه فرش دستباف ایران در ژاپن در سایت اطلاع رسانی فرش ایران ( سایت رسمی اتاق مجهول فکر فرش ایران) نشر و پخش گردیده است
اتحادیه فرش دستباف ایران جهت درج این گونه اخبار پوچ و مضحک در سایت های گمنام ، بخصوص این سایت مغرض وقعی نمی نهد،
جهت ا اطلاع آن مرکز محترم به اعمال مجرمانه این سایت جهت از بین بردن صیانت قالی ایرانی در ژاپن ، موارد کذب محرز این نامه به استحضار می رسد و اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن انجام اینگونه اعمال موذیانه را محکوم و تقبیح می نماید
شرکت پرشين سيلک با مدیریت حميد رضانصرتي جهرمی دارای سمت و یا مقام و یا عضویت در این اتحادیه نمی باشد
نامبرده ، عضو رسمی و دبیر اسبق اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن در سال ۲۰۱۰ میلادی بدلیل بیماری که چند سالی گریبانگیر او بود رسما از این اتحادیه و سمت سرپرستی دبیرخانه این اتحادیه استعفاء نموده است
چندی است نامه های جعلی بدون مهر و امضاء این اتحادیه در سر کاغذ ساختگی و تحت عنوان گروه بازرس دبیرخانه جهت مزاحمت های کاری ، تهمت و افترا ، دروغ پراکنی و بی آبرویی تجار فرش ایران به دست اندرکاران فرش ژاپن ارسال گردیده است
بسیار شاهد بوده ایم که در ده سال گذشته علیرضا قادری رئیس خود خوانده اتاق مجهول فکر فرش ایران در سایت مخرب اطلاع رسانی فرش ایران مورد حمایت آن مرکز محترم تهمت و افترا هایی پخش و نشر میکند که نه تنها نقدی برای فرش نیست بلکه حمله به مظلومان و دست اندرکاران قالی ایران است ، این شخص که نام اساتید قالی ایران در اتاق مجهول فکر فرش را یدک می کشد ،برای دردانه شدن و تغذیه از منابع مالی مرکز به افترا و تهمت دست می زند
طبق سنت سایت اطلاع رسانی فرش ایران و مدیر آن نامه های تهمت و افترا نشر و پخش می کند ، آبرو داران فرش ایران که دستشان از پاسخگوی به تهمت ها و افترا های این کج قلم از خدا بی خبر کوتاه است معمولا سکوت کرده اند
اگر سایتی جوابگوی وی باشد نامه ها به حاشا ، تلفن , ضبط صدا ، خبر ، نقل قول و گاهی هم الهام الهی تبدیل خواهد شدو بی جواب می ماند،
جای بسی مسرت و شاد مانی است که اگر نیرنگی در کار نیست ،علیرضا قادری رئیس خود خوانده اتاق مجهول فکر فرش ایران در سایت مخرب خود نامه آقای حمید رضا جهرمی را برای اطلاع عموم در دسترس کاربران خود قرار دهد
به امید روزی که مرکز ملی فرش ایران بتواند این حناق فرش را بهبود بخشد تا مظلومان و عاشقان واقعی قالی بتوانند در محیطی سالم برای بهینه سازی وضعیت فرش گامی بردارند
با تشکر

............. هشدار ...............
مراقب داد و ستد احتمالي خود با اتاق جعلي فکر فرش ایران باشيد

پوستر طراحی علیرضا قادری رئیس خود خوانده , مدیر شورای راهبردی و چند عنوان دیگر اتاق مجهول فکر فرش ایران
  انتقاد سازنده یا تخریب جهت دار علیرضا قادری ؟؟؟
  !نامه استاد عبدالله احراری عضو اسبق هيئت رئیسه اتاق مجهول فکر فرش ایران : همه ما منتظر شفاف سازی مرکز ملی فرش هستیم
  کشف و اثبات توطئه و دسیسه ای کثیف برای دست اندرکاران فرش ژاپن
  ارسال نامه های جعلی بدون مهر و امضاء بوسیله اشخاص معلوم الحال زیر چترعلیرضا قادری رئیس خودخوانده اتاق فکر فرش ایران
  تهدید دست اندرکاران فرش دستباف ایران در ژاپن بوسیله علیرضا قادری رئیس خودخوانده اتاق فکر فرش ایران
  مرکز ملی فرش ایران ، دروغ علیرضا قادری که خناق نیست
  کار سایت مخرب اطلاع رسانی اتاق مجهول فرش ایران به کجا رسیده است؟؟؟
  دومین نامه افشاگرانه استاد احراری عضو اسبق هيئت رئیسه اتاق فکر فرش ایران - اتهامات نمایندگان سایت قادری در اقصی نقاط کشور و جهان
  نامه افشاگرانه سید احمد شبیری عضو اسبق هيئت رئیسه اتاق جعلي فکر فرش ایران : حقایقی چند از اتاق فکر فرش و
  نامه افشاگرانه استاد عبدالله احراری عضو اسبق هيئت رئیسه اتاق جعلي فکر فرش ایران : هشدار به دوستداران قالی ایران
  هشدار ...مراقب داد و ستد احتمالي خود با اتاق جعلي فکر فرش ایران باشيد