رأی محکومیت عطاالله نظری نفوتی در دادگاه عالی قضائی کشور ژاپن به اتهام افترا، نشر اکاذیب و اعاده حیثیت

2013.05.30
منشاء خبر : نیک

دادگاه عالی قضائی استان توکیو در ژاپن عطاالله نظری نفوتی را به اتهام جرائم افترا و نشر اکاذیب مجرم شنا خته و محکوم کرد در پی‌ طرح شکایت خصوصی ریاست اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن آقای سید احمد شبیری از آقای عطاالله نظری نفوتی دکاندار شهر یاماگاتا، دادگاه عالی قضائی کشور ژاپن به اتهام به بزه‌های افترا، نشر اکاذیب و اعاده حیثیت رای بر خطا کار و مجرم بودن این محکوم را یکسال و نیم پیش داده بود شرکت پرشیا بی‌ جتسو ، نظری نفوتی با اعتراض به حکم صادره تقاضای دادگاه تجدید نظر را نمود عطاالله نظری نفوتی ، شرکت پرشیا بیجتسو بمدت یکسال و نیم به قصد تشویق اذهان عمومی و قصد به اضرار ، جهت تبرئه خود با ارائه بیش از چند صد صفحه مدارک بی‌ محتوا که عمد‌تاً با گرفتن شانزده نامه از اعضاء اتحادیه فرش ایران در ژاپن و بخصوص حمایت آقای ..... و غیر، به دادگاه عالی قضائی کشور ژاپن ارائه داد که قضات دادگاه عالی قضائی کشور ژاپن مدارک و نامه‌ها را بی‌ اعتبار در نظر گرفته و نهایتاً عدالت بر کرسی نشست و این فرد مجرم محکوم گردید

در پی‌ طرح شکایت خصوصی ریاست اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن آقای سید احمد شبیری از آقای عطاالله نظری نفوتی دکاندار شهر یاماگاتا، دادگاه قضائی کشور ژاپن به اتهام به بزه‌های افترا، نشر اکاذیب و اعاده حیثیت رای بر خطا کار و مجرم بودن این محکوم را یکسال و نیم پیش داده بود
در دادگاه روز چهار شنبه تاریخ ۰۵.۲۹ ۲۰۱۳ رأی محکومیت عطاالله نظری نفوتی صادر و قرائت گردید
رأی محکومیت عطاالله نظری نفوتی در ظرف چهارده روز پس از ابلاغ قابل تجدید‌نظرخواهی در دیوان عالی کشور ژاپن بوده اما در صورت عدم فرجام و اعتراض طرفین به رأی دادگاه این رأی تثبیت و قطعی خواهد شد.
بدیهی است در صورت عدم پیروی نظری نفوتی، شرکت پرشیا بیجتسو از مفاد حکم صادره دادگاه به درخواست شاکی احمد شبیری رای صادره به اجرای احکام رفته و اموال منقول و غیر منقول متعلق نامبرده با حضور نمایندگان دادگاه کشور ژاپن در محل شرکت پرشیا بیجیتسو و مدیر ان عطاالله نظری نفوتی و یا منزل محکوم بزه کار اقدام به مصادره اموال صورت خواهد گرفت و در ضمن از طریق مراجع قضایی و پلیس ژاپن هم جداگانه جهت اقدمات خلاف کارانه این شخص اقدام خواهد گردید
با استفاده تفویض حکم شخصی سید احمد شبیری به گروه وکلای جنایی اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن هم شکایت کیفری خود را برای طرح در دادگاه کیفری شهر توکیو جهت اتهام به جرائم جعل اسناد بعنوان جعل عنوان دروغین بازرس دبیرخانه ، استفاده غیر قانونی از نام ، سر برگ ، آدرس اتحادیه و نشر دروغ و اکاذیب ومزاحمت‌های شغلی ....... بوسیله مراجع قضایی و پلیس ژاپن دنبال نموده که گزارش آن در آینده به اطلاع عموم خواهد رسید
مظافا به زودی شاهد صدور حکم دیگری از دادگاه ژاپن ، در پی شکایت شخصی‌ آقای ابولفضل غیبی یکی دیگر از تجار فرش و عضو دائم اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن از عطاالله نظری نفوتی ، شرکت پرشیا بیجتسو بدلیل افترا, نشر اکاذیب و اعاده حیثیت این شخص خاطی خواهیم بود
اخبار تکمیلی متعاقباً اعلام خواهد شد و عین حکم این دادگاه بزودی ترجمه و به دو زبان فارسی‌ و ژاپنی در سایت اتحادیه فرش دستبف ایران در ژاپن نشر و پخش خواهد شد