دادگاه شهر توکیو عطاالله نظری نفوتی همیار علیرضا قادری را به اتهام بزه های افترا و نشر اکاذیب مجرم و محکوم شناخت

2011.12.15
منشاء خبر : نیک

عطاالله نظری نفوتی در دادگاه قضایی توکیو و حومه به ارتکاب بزه های هتک حرمت ، افترا و نشر اکاذیب مجرم شناخته شد

در پی طرح شکایت سید احمد شبیری رئیس هیئت مدیره ‌اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن از عطاالله نظری نفوتی ، دادگاه قضایی توکیو و حومه به ارتکاب بزه های هتک حرمت ، افترا و نشر اکاذیب حکم بر خطا کار بودن و مجرم شناختن نظری نفوتی طبق قوانین مدنی را داد
عطاالله نظری نفوتی مفتری دکاندار شهر یاماگاتا در شمال ژاپن که از چندی پیش اقدام به نامه پراکنی ، نشر اکاذیب ، بدگویی و با تهمت زنی سعی در خدشه دار نمودن حیثیت آقای احمد شبیری را داشت و با ارسال نامه های دروغین که به صورت نمادین خطاب به آقای فیصل مرداسی ریاست محترم مرکز ملی فرش ایران و دیگران نگاشته شده بود و عمدا در دسترس عموم قرار دادن نامه های فوق ،سر انجام بعد از یک سال دادگاه قضایی ژاپن با مجرم شناختن وی به نشر اکاذیب و دروغ پراکنی و اتهامات بی اساسی که وی قادر به اثبات هیچ یک از آنان نبود ، محکوم نمود
احمد شبیری با طرح دعوی در مراجع قضایی و متعاقباً فراخواندن نظری نفوتی توسط دادگاه فقط با ارائه دو نامه از مجموع نامه های هتک حرمت و اکاذیب معلوم الحال ، نسبت به اتهامات بی اساس ، درخواست پرداخت ده میلیون ین ژاپن معادل یکصد و بیست وپنج هزار دلار آمریکا بعنوان غرامت نقدی ، حق توقیف اموال با پنج درصد سود سالانه ، عذر خواهی رسمی واعلان و ارسال آن به مخاطبین و هزینه های رایج دادگاه را کرد
قاضی پرونده پس از حدود یک سال تحقیق و بررسی شواهد و مدارک ، بخصوص شهادت نامبرده ، بزه کار مذکور ، نظری نفوتی را به ارتکاب نشر اکاذیب و هتک حرمت به پرداخت غرامت نقدی و عذر خواهی رسمی ( مطابق تعرفه کانون وکلای ژاپن عذر خواهی رسمی معادل هفت و نیم میلیون ین ژاپن است) و در صورت عدم پیروی از رای بعد از تثبیت ، حق توقیف اموال بعلاوه پنج درصد سود سالانه ، پرداخت بخشی از مخارج دادگاه از شرکت پرشیا بیجیتسو و مدیر آن عطاالله نظری نفوتی محکوم نمود
رأی دادگاه در روز دوشنبه تاریخ ۱۱.۱ , ۲۰۱۱ صادر و در ظرف چهارده روز پس از ابلاغ قابل تجدید‌نظرخواهی در دادگاه کشور ژاپن می‌بود ولی طرفین به رای اعتراضی نکرده و رای تثبیت و قطعی شد .
با صدور این حکم گروه جدید وکلای جنایی اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن شکایت کیفری خود را برای طرح در دادگاه جنایی شهر توکیو جهت بزه های جعل اسناد ، نشر دروغ و اکاذیب ومزاحمت های شغلی ....... بوسیله پلیس ژاپن دنبال نموده که گزارش آن در آینده به اطلاع عموم خواهد رسید
محکوم نظری نفوتی دوست و همیار علیرضا قادری رئیس خود خوانده اتاق فرش ایران است که با همفکری و همیاری یکدیگر به نام های مختلف در سایت اطلاع رسانی فرش ایران به مدیریت علیرضا قادری ، مفتری دیگر فرش ایران اقدام به پخش اکاذیب وهتک حرمت می نمودند
مظافا به زودی شاهد صدور حکم دومین دادگاه نظری نفوتی در پی شکایت آقای ابولفضل غیبی یکی دیگر از اعضاء دائم اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن بدلیل نشر اکاذیب و افترای این شخص خواهیم بود
اخبار تکمیلی متعاقباً اعلام خواهد شد