اتحاديه فرش دستباف ايران در ژاپن

برگزاری نمایشگاه ها وسمینارهای فرش دستباف در ايران و ژاپن

گزارش تصوری از سمینارعالی فرش دستباف ایران در ژاپن

نخستين کارگاه آموزش عالي شناخت فرش ایران در ژاپن

پیشنهاد ایجاد واحد مرکزی دست اندرکاران و فروشندگان فرش دستباف ایرانی خارج ازکشور در مرکز ملی فرش ایران

201006/24

جناب آقای فیصل مرداسی
ریاست محترم مرکز ملی فرش ایران

با سلام و تقدیم احترام،
تلاش های پیگیر و مستمر جنابعالی جهت ارتقای صادرات فرش دستباف ایران که یکی از مهمترین و با ارزش ترین کالاهای هنری و اقتصادی کشور می باشد، بسیار قابل تقدیر و ستایش است.
مصاحبه "بازگشت رونق فرش" جنابعالی روئیت گردید، از تیزهوشی و ذکاوت جنابعالی شگفت زده شدیم. از این رو اجازه می خواهیم تا به عنوان یکی از اعضای کوچک خانواده بزرگ فرش ایران پیشنهادی را که پیشتر به صورت شفاهی خدمتان عرض نموده بودیم را به صورت مکتوب خدمتان ارائه دهیم.
به گفته دست اندرکاران فرش دستباف ایران نزدیک به بیست هزار تن از ایرانیان به همراه معدودی از فروشندگان خارجی فرش، در خارج از ایران به کار فروش فرش اشتغال دارند. اما همان گونه که جنابعالی هم حس نموده اید، به سبب عدم رونق بازار جهانی و رکود اقتصادی؛ تعدادی از اعضای این خانواده در بلاتکلیفی و وضعیت نابسامان به سر می برند. این موضوع سبب شده که این افراد جهت رونق بازار خویش به فروش فرش های ماشینی و شبه ایرانی و پاره ای هم به تعویض شغل روی بی آورند.
از این رو به آن مرکز محترم که متولی فرش دستباف ایران است، پیشنهاد می نماییم که در مرکز ملی فرش ایران واحد یا بخشی تاسیس نماید که بتواند تمامی واحد ها، مراکز،اتحادیه های خارج ازکشور ثبت شده نزد مراجع ذیصلاح کشور متبوع را جمع و سازماندهی نماید.
به واقع چنین امری نه تنها برای دست اندرکاران و فروشندگان فرش دستباف ایرانی خارج از ایران مفید و سودمند خواهد بود، بلکه در عین حال می تواند بصیرت های لازم جهت فهم اوضاع فرش ایران در خارج و صادرات آن را به تمامی اعضای خانواده فرش ایران اعطا نماید. که نتیجه آن چیزی جز ارتقا و تعالی و بازگشت رونق به بازار فرش دستباف ایران در جهان نیست.

هیئت مدیره اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن

2006 © Persian Hand woven Carpet Association - All Rights Reserved