هشدار به اتحادیه ها ، ارگان ها ، سازمانها ، اساتید ، دانش آموختگان ،توليدکنندگان و تجار: مراقب داد و ستد احتمالي خود بااتاق جعلي فکر فرش ایران باشيد بازگشت تماس با ما در باره اثحادیه صفحه اول 日本語

!نامه استاد عبدالله احراری عضو اسبق هيئت رئیسه اتاق مجهول فکر فرش ایران : همه ما منتظر شفاف سازی مرکز ملی فرش هستیم

2012.07.31

• همه ما منتظر شفاف سازی مرکز ملی فرش هستیم! مرکز ملی فرش ایران در خصوص مبالغ پرداختی به یک سایت شخصی شفاف سازی نماید که بر چه اساسی و با چه مجوزی در سنوات گذشته مبالغی به این سایت پرداخت گردیئه است؟ برخی گزارشهای دریافتی از حسن برخورد رییس مرکز با چگونگی هزینه کرد اعتبارات مرکز دارد امیدوارم در زمینه حمایتهای مالی مرکز از یک سایت شخصی ان هم در حالیکه به هیچکدام از سایتهای تشکلهای قرش کمکی نشده برخورد مثبت و مورد انتظار جامعه فرش ایران را داشته باشد سوال ما این است : 1-مبلغ این کمک در سنوات گذشته چقدر بوده و با چه انگیزه ای این کمک انجام شده؟ 2-اگر موضوع کمک به فرش بوده چرا دیگر سایتها و بالاخص تشکلهای فرش حمایت نشده؟ 3-مگر مرکز شاهد فحاشی و توهین مداوم این سایت به بسیاری از فعلان فرش نبوده چرا با این وجود از این سایت شحصی حمایت شده؟ 4-یکبار دیگر از اعضای محترم اتاق فکر فرش ایران بالاخص اقایان ژوله،رضی میری،.هوشنگ فاخر و ......استدعا می نمایم موضع خود را در مقابل این سایت شخصی که تمامی مواضعش متناسب با اینگونه دریافتی هاست روشن و شفاف بیان نمایند 5- بر همه واضح و مبرهن است که این سایت با سوء استفاده از حمایتهای مرکز ملی فرش و با بزرگنمایی موقعیت خود در جامعه فرش و در درون مرکز و حتی در داخل نظام و ایجاد جو ارعاب در طول دو سال گذشته از هیچگونه اقدامی اعم از فحش و ناسزا و نهمت به بسیاری از تشکلهای فرش،دانش اموختگان فرش و شخص اینجانب(حتی درج شکواییه خود از اینجانب و تعدادی از دانش اموختگان و تهدید انان با ایمیل و ...) ابا نکرده است 6-آیا شایسته است کسانی همانند احراری مختصر حقوق بازنشستگی خود را از صدق دل صرف تبلیغ فرش ایران نمایند و فردی هم با حمایت مالی مرکز و چسباندن خود به این و ان هر روز با ابروی احراری ،شبیری،امیری.............. و دهها دانش اموخته فرش بازی کند ؟؟ جناب اقای آقاعلیخانی اگر بتواند جلوی این اقدام غیر قانونی که ریشه در گذشته داشته را بگیرد و از حیف و میل اعتبار فرش ایران در این مورد و سایر موارد جلوگیری نماید قطعا" مورد حمایت جامعه فرش ایران خواهد بود پس منتظریم

............. شفاف سازی مرکز ملی فرش ..............
.

• همه ما منتظر شفاف سازی مرکز ملی فرش هستیم!

سوال ما این است :
1-مبلغ این کمک در سنوات گذشته چقدر بوده و با چه انگیزه ای این کمک انجام شده؟
2-اگر موضوع کمک به فرش بوده چرا دیگر سایتها و بالاخص تشکلهای فرش حمایت نشده؟
پس منتظریم

............. هشدار ...............
مراقب داد و ستد احتمالي خود با اتاق جعلي فکر فرش ایران باشيد

پوستر طراحی علیرضا قادری رئیس خود خوانده , مدیر شورای راهبردی و چند عنوان دیگر اتاق مجهول فکر فرش ایران
  انتقاد سازنده یا تخریب جهت دار علیرضا قادری ؟؟؟
  کشف و اثبات توطئه و دسیسه ای کثیف برای دست اندرکاران فرش ژاپن
  ارسال نامه های جعلی بدون مهر و امضاء بوسیله اشخاص معلوم الحال زیر چترعلیرضا قادری رئیس خودخوانده اتاق فکر فرش ایران
  تهدید دست اندرکاران فرش دستباف ایران در ژاپن بوسیله علیرضا قادری رئیس خودخوانده اتاق فکر فرش ایران
  مرکز ملی فرش ایران ، دروغ که خناق نیست
  کار سایت مخرب اطلاع رسانی اتاق مجهول فرش ایران به کجا رسیده است؟؟؟
  دومین نامه افشاگرانه استاد احراری عضو اسبق هيئت رئیسه اتاق فکر فرش ایران - اتهامات نمایندگان سایت قادری در اقصی نقاط کشور و جهان
  نامه افشاگرانه سید احمد شبیری عضو اسبق هيئت رئیسه اتاق جعلي فکر فرش ایران : حقایقی چند از اتاق فکر فرش و
  نامه افشاگرانه استاد عبدالله احراری عضو اسبق هيئت رئیسه اتاق جعلي فکر فرش ایران : هشدار به دوستداران قالی ایران
  هشدار ...مراقب داد و ستد احتمالي خود با اتاق جعلي فکر فرش ایران باشيد