همچنين دیگر نامه های مربوط به اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن را در اين بخش بخوانيد بازگشت تماس با ما در باره اثحادیه صفحه اول 日本語

2012.7.13

نکات جالب توجه در هتک حرمت سید احمد شبیری توسط علیرضا قادری

1- علیرضا قادری در یک انتقاد از عملکرد مرکز ملی فرش (البته در این مقطع) برآشفته شده و می گوید:" البته فرش دستباف ايران با دهها مشکل دست بگريبان است. اتفاقا عدم مديريت يکي از مهمترين آنها است ولي سهم خواهي هاي حريصانه برخي افراد دست کمي از آثار سوئ مديريت مديران ندارد. آنها که چون حرفي براي جامعه فرش ندارند و بدليل هرزه گويي فراوان مقبوليتي... هم نتوانس...ته اند در عمل براي خود ايجاد کنند تلاش دارند تا براي مطرح کردن خود حرف هاي "گنده گنده" بزنند و به هرقيمت ولو آتش بياري، معرکه را به نفع خود و اثبات خودشان برهم بزنند. افراد و مجموعه ها را تشويق به شوريدن هاي کور کنند و را در سايه بي تدبيري حاکم بر مديريت کلان فرش کشور اداهاي روشنفکري و انقلابي در آورند. حال آنکه اين حرفهاي خاله زنکي ديگر کهنه تر از آن است که براي کسي در ميان مردم موقعيت درست کند
. نمونه اي از اين تلاش هاي آنارشيستي اين تازه به دوران رسيده ها را در يکي از مطالب صفحه فيس بوک ايشان مي توانيم بخوبي ببينيم. چطور شده است که اين مرکزي که تا اين حد سزاوار ناسزا است وقتي منافعتان ايجاب مي کند مرجع مي شود و نصب يک لينک روي سايتش و يا حذف آن چنين شما را از اين رو به آن رو مي کند.
مشکل ما نه شبيري است و نه نوچه هايي که کورمال کورمال بدنبال او افتاده اند. مشکل تعيين خط و مرز حق و باطل و درست و نادرست در فضاي فرش کشور است. اگر غير از اين بود حتي نوشتن کلمه اي در اينباره از اينکه هست چندش آور تر مي شد.
آقايان طي 15 سال ديده اند که ما در مواضع ثابت و مستقل خود ايستاده ايم. بارها تجربه کرده اند که اين غوغا ها و فريادهاي بچه گانه در بي توجهي و بي اعتنايي محض خانواده فرش کشور چگونه موجب تمسخر و عقب نشيني آنها شده است.
بهتر است آقايان فکر اساسي تري بکنند چون قيمتي که ما براي شرافت و انسانيت و دفاع از فرهنگ و هنر مان گذاشته ايم بالاتر از آن است که کسي را توان پرداخت آن باشد. "
اما همین شخص مدافع شرافت انسانی فردی را که فریاد میزند مسلماتم صرفا" با هدف بیرون کردن رقیب را بهایی و شیاد می نامد و قریب به دو سال است وی را مورد انواع فحاشیها قرار داده است عجب ایشون پایبند به شرافت انسانی است!!
4-بسیار جالبه که تا علی کریمی رییس مرکز ملی فرش بود،تا محمودزاده مجله قالی ایران را داشت،تا شبیری مواردی را متوجه نشده بود،تا خلیقی و احراری در خدمت سایت قادری بود احدی بهتر از انها نبود و امروز همه ما شرافت انسانی خود را از دست داده ایم و قادری الگوی شرافت انسانی است!!
5-بسیار جالب و تاسف باره همین جناب قادری قریب به یکسال در مکاتمات تلفنی با اینجانب از رفتار و منش شبیری و اتحادیه ژاپن صحبت نموده و دقیقا" در هنگام تقسیم غنایم با همدیگر اختلاف پیدا کرده و از آن موقع بود که شبیری بهایی و شیا.. و هزار یک بدیش جلوه نمود حالا تو خود شرافت انسانی را ببین از دیدگاه قادری!
6-اما احراری در طول این 15 سال 3 بار مورد تهاجم ناجوانمردانه ترین تهمتها از طرف قادری قرار گرفته در اوایل دهه 80 در شرایطی که سایت توسط احراری و دانشجویانش به جامعه فرش معرفی شد دفاع احراری از موجودیت راگ ارت و در خواست احرای مبنی بر همکاری با این عزیزان قادری براشفته و وی را مورد تهاجم تبلیغاتی قرار داد و تا آنجا پیش رفت که علی امیری عزیز عطای سایت را به لقایش بخشید و همین اتهاماتی که برای سبیری دارد بنوعی دیگر برای علی امیری داشت و من هم طبق معمول نوچه یا سردمدار!
نوبت دوم در هنگام درج مقالات احراری در سایت مرکز ملی فرش در سال 85 بود که برای قادری دیوانه کننده بود در این مقطع روابط او با مرکز 180 درجه با امروز متفاوت بود و مرکز اعتباراتی در اختیار نداشت لذا قادری این بار مقاله دانشجوی مرا در خصوص فرش بهارستان دست اویز قرار داد و وای مصیبتا سر داد که احراری به مسلمان صدر اسلام توهیت کرده و نهایتا بهدف خود هم رسید و احراری از اداره فرش استان رفت!
خلاصه این بار از احرای عزیزتر نبود تا موضوع شبیری پیش امد و نوشتن نامه ای از طرف من مبنی بر توقف هتک حرمت باز قادری را از حالت معمولی خارج کرد و امروز بدلیل دفاع از کسی که در غربت دستش از زمین و زمان خالی است مورد تهاجم قرار گرفته به این هم میگن شرافت انسانی از دیدگاه قادری!!
اکنون دو سال است هرگاه قادری یاد ژاپن می افتد احراری را بی نصیب نگذاشته و دفاع از شرافت انسانی مد نظرش ادامه دارد!!
7-تا آنجا که بیاد دارم قبل از برگزاری همایش فرش ژاپن در تماسهای تلفنی با من گفت مرکز تقاضای مشارکت در این همایش داشته و من گفته ام باید سهم مالی خود را بدهید و ....در نتیجه شهادت میدهم که موضوع اختلاف شبیری و قادری ربطی به شرافت انسانی ندارد و بالعکس تماس اتحادیه فرش ژاپن با قادری وی را براشفته نموده و نهایتا" موجب شیا... شدن و بهایی شدن و ...شبیری شده!!
8-از عملکرد شبیری در اتحادیه خودش اطلاعی ندارم و اساسا" ایشون را از نزدیک نمی شناسم ولی قادری را خوب می شناسم لذا در نقابل دوستانی که ار عملکرد اتحادیه بعنوان عضو شاکی هستند قضاوتی نمی کنم
10-فاش می گویم که اقدام مرکز ملی فرش در حذف لینک دو تشکل صادراتی قرش ژاپن نابخردانه است بالاخص اون تشکل دیگری که نه سر پیازه و نه ته پیاز و با قادری هم مشکلی ندارد
تا فرصتی دیگر .......ادامه دارد

دیگرنامه های قالی دستباف ایرانی