همچنين دیگر نامه های مربوط به اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن را در اين بخش بخوانيد بازگشت تماس با ما در باره اثحادیه صفحه اول 日本語

رنجنامه - خدمت ریاست محترم مرکز ملی فرش ایران جناب آقای علیخانی

2012.7.12

رنجنامه - پورتال اتحاديه فرش دستباف ايران در ژاپن

نباید صادقانه از یاد ببریم که کمک های فکری و حمایت و تشویق آقای علیرضا قادری مدیریت سایت اطلاع رسانی ایران درابتدا راهگشای ما بود و از این بابت همیشه از ایشان متشکریم ، اما درخواست پنجاه هزار دلاری کمک نقدی این شخص از مرکز ملی فرش ایران بابت برگزاری اولین سمینار فرش دستباف ایران بدون اطلاع هیت مدیره این اتحادیه ، چندین نامروتی دیگر که در حوصله این مقوله نیست بدرقه راهمان شد

ریاست محترم مرکز ملی فرش ایران
جناب آقای محمد باقر آقا عليخاني
با درود

ماهی ساکن و مقیم آب است ، آب و دریا ، به سبب بیکرانگی ، شفافیت ، بخشندگی و لطافت نماد عالم معنا و ملکوت اند ، لذا در دریای بیکران عشق به قالی ایران درست همانند ماهی که همه چیزش آب است ما هم در بیکرانگی و زیبایی این دریای هنر خود را وقف به فرش کرده ایم وتا آخر در خدمت به اعتلای این هنر دیرین نیاکان خود در ژاپن ، کشور آفتاب تابان از هر کوششی فرو گذار نخواهیم بود

ماهیان را نقد شد از عین آب
نان و آب و جامه و دارو و خواب
(مثنوی دفتر ششم )

همانند ماهی که خواب و لباسش آب است ، ما هم دردریای عشق به قالی غوطه وریم
تصمیم آن مرکز محترم دال بر حذف لینک تشکلات خادمان فرش دستباف ایران هر چند بر این خدمتگزار قالی با آن کارنامه درخشان که در تاریخ چند صد ساله فرش دستباف ایران بی سابقه است ، گران آمد و این ملامت بی دلیل ما را دلتنگ نمود اما نخواهیم گذاشت این تمتعات و تعلقات دنیوی ما را به جانب خود بکشد
اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن طبق استعلام آن مرکز محترم از سفارت جمهوری اسلامی ایران در توکیو - ژاپن
ارگانی است رسمی ، دارای اساسنامه مورد تایید دولت ژاپن و سفارت ایران که به منظور ارتقاء و توسعه بازار فرش دستباف ایران در ژاپن ساختاری غیر انتفاعی متشکل از شرکتها حقوقی فعال در زمینه فرش دستباف ایران از سال دو هزار میلادی به شماره ثبت 1719در وزارت اقتصاد ،بازرگانی وصنایع ژاپن با اهداف ذیل به ثبت رسید .
الف - شناساندن و توسعه کمی و کیفی فرش دستباف ایران در ژاپن
ب - بهینه سازی وضعیت اقتصادی – تجاری کلیه اعضاء

حضور سایت اتحایه فرش دستباف ایران در ژاپن که یکی از پر بارترین و فعالترین سایت های موجود در تشکیلات فرش ایران است , حضور در شبکه های اینترنتی بنام این اتحادیه ، اخیرا با مدیریت یکی از اعضاء در اداره صفحه فرش ایران در شبکه جهانی فیس بوک با پیش از پنج هزار کاربر دست اندر کار هنر و فرهنگ فرش ایران ، اقدامات بی نظیر فرهنگی و اقتصادی این اتحادیه برای شناسایی قالی ایران در ژاپن ،برگزار کننده اولین سمینار عالی فرش دستباف ایران با
حضور استاد طاهر صباحی ، همایش گره چهار صد ساله فرش ایران با حضور بیست قطعه از نفیس ترین قالی های موجود موزه فرش ایران و به نمایش در آوردن قالی چهار صد ساله سوزن شیرد متعلق به شهر کیوتو ژاپن به مدت یک ماه