بنام خدا

سفیر محترم جمهوری اسلامی ایران-توکیو

جناب آقای دکتر سید عباس عراقچی

با درود و ادب

سالیان متمادی است که فرش، این هنر اصیل و زیبای ایران در کشور آفتاب تابان جایگاه خاص خود را یافته
و افتخار هرژاپنی است که بتواند قطعه فرشی از ایران را در گنجینه خود نگاه داری نماید
ژاپن دال بر فرهنگ نزدیکی که به ایران زمین دارد می تواند جایگاه خاص خود را برای فرش ایران دارا باشد
و حال که صادرات فرش ایران با چنین نزولی قرین گردیده ژاپن میتواند بازار بسیار قابل ملاحظه ای برای این کالای کلان و صادرات کشور ایران باشد.
این امر میسر نخواهد بود مگر با بوجود آوردن بستری فرهنگی متناسب با این آب و خاک و راهبری صحیح دست اندرکاران و مسئولان
برپائی نمایشگاههای پیشتر شخصی در محیط سفارت و یا برگزاری یکی دو نمایشگاه بین اللملی به همت و کوشش دولت ژاپن در بیست و پنج سال گذشته را نمیتوان کار فرهنگی قابل ملاحظه ای خواند.
با گذشت قرین یکسال از ورود جنابعالی به عنوان سفیرمحترم جمهوری اسلامی و با بهره گیری از وجود دواتحادیه امیدی در دلها پدید آمد که شاید شاهد جنبشی فرهنگی و اقتصادی در شأن و جایگاه فرش باشیم.
اتحادیه فرش دستباف ایران هم به سهم خویش برای ارتقاء جایگاه هنری –فرهنگی – اقتصادی فرش ایران دست بکار گردید و با وجود آوردن کمیته های کاری و مسئولان قسمت با برنامه ریزی و تلاش و پیگیری و دست به دامان دل سوختگان و دست اندرکاران فرش در ایران و اقصی نقاط گیتی شد.
که در این میان افرادی کارشناس و فرش شناس دست یاری به ما داده و ما را یاری نمودند که جای آن دارد از اتاق فکر فرش ایران بخصوص همت والای ریاست محترم آن آقای علیرضا قادری مدیریت سایت کارپتورو استاد محترم آقای دکتر سید طاهر صباحی ستایش و تشکر فراوان بنماییم و همانطور که مطلع میباشید اتحادیه فرش دستبافت ایران نماینده اتاق فکر فرش ایران وسایت کارپتور در ژاپن می باشد .
این اتحادیه خوشوقت است به اطلاع برساندکه بغیر از این سمینارحدود بیست پروژه در دست اقدام دیگر دارد و مصمم است برای کمک به شناخت فرهنگ غنی فرش ایران در ژاپن و عزت بخشیدن آن کمال سعی وکوشش خود را بکار گیرد و هرگز از پا ننشیند.
طبق مشاوره و رهنمود جنابعالی جهت همیاری و همکاری در برگزاری سمینار فرش ایران در ژاپن پیشنهاد کتبی جهت اطلاع رسانی به اعضاء اتحادیه فرش ایران ارسال گردید که رونوشت آن نامه جهت بازدید به دفتر جنابعالی ارسال گردید ،که متأسفانه بعد از گذشت هفده روز هنوز بی جواب مانده است.
جنابعالی می باشد که هم ریشه ای در فرش دارید وهم جزو خانواده بزرگ فرش ایران میباشید
. فهرست نام دست اندرکاران ایرانی –ژاپنی هنرمندان و سیاستمداران.و .....در حال تهیه و دعوت نامه آنان جهت ارسال آماده میباشد که فقط منتظر دستور امر جنابعالی هستیم تا در سایه شمادر برگزاری این اقدام ملی– فرهنگی عظیم قدم بر داریم ،شاید که آیندگان از ما به نیکی یاد کنند. اعضاء اتحادیه فرش دستباف ایران بی صبرانه منتظر جواب جنابعالی هستند و از شما مصرانه درخواست دارند تا در هر چه بهتر برگزاری این اقدام ملی ما
را یاری فرمایید
که ما هم فرزندان همان آب وخاکیم .ایران وطن ما هست وما هم ایرانی.نام و هنر سرزمین هنرپرور ایران زیر سایه ایزد منان همواره پاینده باد

این نامه با پست سفارشی ارسال گردید.

با سپاس

هیئت مدیره اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن

2009.01.27

2006 © Persian Hand woven Carpet Association - All Rights Reserved