چهارمین نمایشگاه بین المللی فرش کویت از تاریخ ۱۲ تا ۲۱ آذر ماه ۸۸ در مرکز نمایشگاه هاي بین المللی کویت

88/6/22 - روزنامه دنياي اقتصاد

KIF-؛ قلب نمايشگاه هاي كويت
    نمایشگاه بین المللی کویت (KIF) در 1971 میلادی با سرمایه ای بیش از 10میلیون دلار تاسیس شد. شرکت KIF نخستین و بزرگ ترین مرکز نمایشگاهی کویت است. مدیران KIF طی 24 سال گذشته مجموعه ای گسترده و متنوع از خدمات نمایشگاهی را در زمینه هاي بازاریابی، ارائه تولیدات و برگزاری سمینارهای مختلف در بالاترین حد استانداردهای بین المللی در محل نمایشگاه واقع در مشرف کویت برگزار کرده اند.
     این مركز مي تواند طیف كاملی از خدمات و تجهیزات نمایشگاهی را در اختیار شركت كنندگان قراردهد همچنین در كنار مركز فوق، یك مركز بازرگانی جهت ارائه خدمات منشی گری و دفتری مورد نیاز شركت كنندگان همراه با امكانات رفاهی تدارك دیده شده است.
     در واقع برگزاری نمایشگاه تنها یکی از کارهای شرکت مادر تخصصی نمایشگاه بین المللی کویت است و این شرکت همچنین کار شناسایی نیازها و خواسته هاي بازدیدکنندگان، خریداران و فروشندگان را در کویت بر عهده دارد. برگزاری 40 نمایشگاه بزرگ سالانه در محل نمایشگاه، خود نشانگر توانایی هاي گردانندگان KIF است.
     راه اندازی، بازاریابی و سازمان دهی رخدادهای تجاری از 1972 یعنی زمانی که KIF یکی از چند مرکز نمایشگاهی محدود در منطقه خلیج فارس بود، از جمله کارهای این مرکز بوده است. KIF همچنین به عنوان عضوی از اتحادیه نمایشگاه هاي بین المللی از 1983 بدین سو و نیز عضوی از اتحادیه عربی نمایشگاه و همایش ها از 1993 به بعد، توانسته است اعتبار بالایی برای برگزاری رخدادهای اقتصادی مهم و ارائه کالاو نمایشگاه برای خود کسب کند.
     از دیگر ویژگی هاي مهم این مرکز نمایشگاهی با حضور پنج زن در بخش مجریان نمایشگاهی آن است.
     مركز مذکور كه با 8 سالن مجهز به سیستم تهویه مطبوع در فضایی نمایشی بالغ بر 30هزار مترمربع امكانات نمایشگاهی مدرن و در بالاترین حد استانداردهای بین المللی را ارائه مي دهد 15 دقیقه با وسیله نقلیه از فرودگاه بین المللی كویت و تا شهر كویت فاصله داشته و با استفاده از بزرگراه ها و اتوبان ها مي توان به تمامی نقاط شهر كویت دسترسی پیداكرد.
     تالار شماره 4 با مساحت یک هکتار و 600 مترمربع دارای غرفه هاي تجاری و عرضه کالای متنوع و محیطی عمومی و انعطاف پذیر به منظور برگزاری روی دادهای تجاری گسترده است. همچنین این تالار ظرفیت پارک هزار خودرو را دارا است.
     تالار شماره پنج این مرکز نیز یک فضای نمایشگاهی چندمنظوره به مساحت 4300متر مربع و برای برگزاری نمایشگاه هاي متوسط مناسب است. پارکینگ این تالار هم ظرفیت 1000 خودرو را دارد.
     تالار شماره 6 با مساحت 7هزار مترمربعی خود فضایی جذاب بوده که مناسب برگزاری نمایشگاه در مقیاس بزرگ است.
     تالار شماره 7 ، دو هزار و شماره 8، هفت هزار متر مربع مساحت دارند.
     از دیگر خدمات مرکز نمایشگاه های بین المللی کویت مي توان به ارسال دعوت نامه جهت شركت ها و تجار كويتي به صورت گسترده، تبليغات در رسانه هاي عمومي كويت، چاپ و توزيع كتابچه راهنماي نمايشگاه و تبليغات گسترده در سطح شهر كويت اشاره کرد.
     سومين نمايشگاه و کنفرانس بين المللي، تخصصي دوسالانه انرژي و پتروشيمي كويت از تاريخ 14 تا 16 مهرماه سال جاری با همكاري شركت نمايشگاهي بروسلس اكسپو بلژيك و با حمايت وزارتخانه هاي نفت و صنايع و بازرگاني كويت و چهارمین نمایشگاه بین المللی فرش کویت از تاریخ ۱۲ تا ۲۱ آذر ماه ۸۸ در سالن شماره ۴ مرکز نمایشگاه هاي بین المللی کویت – مشرف از برنامه هاي مهم آتی این مرکز است.

.

2006 © Persian Hand woven Carpet Association - All Rights Reserved

`日本語
اتحاديه فرش دستبافت ايران