بیست میلیارد تومان کمک بلاعوض دولت به اتحادیه فرش روستایی دقیقا" مدیریت شود

2011.05.16

شکی نیست که یکی از ویژگیهای مثبت اتحادیه فرش روستایی در مرکز و برخی استانها تعامل بسیار خوب انان با مسئولین اعم از استانداران،نمایندگان مجلس شورای اسلامی،وزیر و روسای سازمانهای بازرگانی و ......است!انان در سایه این تعامل و توجیه افراد در خصوص اهمیت فرش دستباف بالاخص در مناطق روستایی در گذشته نیز اقدامات قابل توجهی انجام داده اند که منجمله میتوان به بخشش سود و جریمه وامهای دریافتی از بانک کشاورزی و تقسیط اصل وام برای 10 سال اتی در سال 85 اشاره نمود!
اکنون نیز در سایه تلاشهای یکساله بهاروند مدیر عامل اتفا و تعامل وی با نمایندگان مجلس بهنگام تصویب بودجه سالجاری بنا به پیشنهاد نجفی نماینده مراغه در صحن علنی و بدون پیشنهاد دولت ،تصویب شد که مبلغ 20 میلیارد تومان از محل نهاد ریاست جمهوری بصورت بلاعوض در اختیار اتحادیه فرش روستایی بابت ساماندهی تولید و آموزش فرش روستایی قرار گیرد! از این که هر ریال و دیناری از منایع مختلف برای فرش هزینه گردد باید خوشحال و خشنود بود و ایضا" از بابت تلاشهای مستمر اتحادیه فرش در تعامل با نمایندگان مجلس هم باید وی و سایر ارکان اتفا را ستود،بقینا" تعامل و توجیه بسیار خوبی انجام گردیده که نمایندگان بدون هیچگونه نظر مخالفی این مبلغ را تصویب نموده اند!
اما واقعیت آن است که تولید فرش در روستا در انحصار اتفا نیست و اکثر تولید کنندگان فرش تمام یا بخشی از کارگاهها یشان در مناطق روستایی و عشایری قرار دارد لذا تکلیف ساماندهی تولید و مواد اولیه و ...برای این گروه چگونه می شود؟بعلاوه اگر قرار باشد بخشهایی از تولید از کمکهای بلاعوض دولتی برخوردار و دیگران از این بابت محروم گردند سنگ روی سنگ باقی نمانده و رقابت سالم در بین تولیدکنندگان معنی و مفهومی نخواهد داشت!از طرف دیگر کمرنگ نمودن نقش مرکز ملی فرش ایران توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی بار دیگر ضرورت ارتقای ساختار سازمانی و ایجاد سازمان مقتدر فرش ایران را بیشتر اشکار می نماید!مادامی که مرکز از طریق چند واسطه با نمایندگان ارتباط برقرار نماید نتیجه ان خواهد شد که آنان در تماس و تعامل با بخش خصوصی بدون توجه به متولی فرش اینگونه برخورد نمایند!
بهر حال از لطف نمایندگان مجلس در این خصوص ولو آن که ناقص انجام شده ممنونیم و از مرکز ملی فرش ایران و اتفا خواهان پیگیری وصول و نظارت دقیق بر هزینه کرد ان هستیم!اکنون شایسته است اتفا علاوه بر تامین مواد اولیه مرغوب برای تشکلهای تحت پوشش خود بخشی از مواد اولیه و نهاده های تولید سایر تولید کنندگان را هم مهیا نماید و مدیریت هزینه کرد این منابع خوب بگونه ای باشد که جامعه فرش ایران بالاخص بافندگان و تولید کنندگان روستایی طعم این مصوبه مجلس را بچشند.توزیع این اعتبار بصورت گوشت قربانی بین تشکلهای تحت پوشش باعث حیف و میل ان شده ولی میتوان با تقسیم کار بین اتحادیه های استانی از مشارکت انان در پیشبرد امور بهره برد!
امید است در سالهای اتی هر یک از اشخاص حقیقی و حقوقی با توجه به میزان تولید فرش از این کمکهای بلاعوض برخوردار گردند و متقابلا" تولید کنندگان نیز موظف به انجام تعهداتی برای ارتقای کیفیت و ..گردند

مقالات دیگر عبدالله احراري
  بیست میلیارد تومان کمک بلاعوض دولت به اتحادیه فرش روستایی دقیقا" مدیریت شود - عبدالله احراری
  اگر توان ایجاد فرصت شغلی برای دانش اموختگان فرش را دارید بسم الله - عبدالله احراری