2012.10.01

گره قالیچه جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴ برزیل به دست سید عباس عراقچی معاونت محترم وزارت امور خارجه ایران

در حاشیه آیین گشایش بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی فرش دستباف ایرانی، سید عباس عراقچی معاونت محترم وزارت امور خارجه ایران و سفیر محترم اسبق ج ا ا در ژاپن که با کارنامه ایی فرهنگی درخشانی در یاد های مردم ژاپن باقی می ماند در حال گره زدن فرش جام جهانی فوتبال در برزیل در حضور برادر خود آقای سید مرتضی عراقچی عضو هیت رئیسه اتحادیه فرش تهران و در طراحی نقوش این قالی از گل های ختایی، درخت زندگی، نگاره های اسلیمی، تصویر پرندگان و نقوش حجاری شده تخت جمشید به همراه نمادهای جام جهانی فوتبال سال برزیل استفاده شده که این طراحی تلفیق و طرح با شکوهی ایجاد کرده است. این قالی در ابعاد ۱۵۰ در ۲۰۰ سانتیمتر و رج ۷۰ طراحی شده است. در حاشیه قسمت بالای این طرح ، پرندگان صلح و دوستی به چشم می خورندو در دو طرف آن جام هخامنشی در ابعاد بزرگ تر قرار دارد استفاده از نقوش مردان هخامنشی و ستون های تخت جمشید، گویای عظمت هنر ایرانی در این طرح است. از دیگر نکات حائز اهمیت طرح این قالی، میتوان به طراحی نماد جام جهانی در اصلی ترین قسمت قالی به جای گلدان اشاره کرد. در قسمت پایین قالی، استادیوم فوتبال جام جهانی به همراه پرچم کشور ها و طرح عقاب که نمادهای جام جهانی فوتبال برزیل است، قرار گرفته است. طرح این قالی الهام گرفته از طرح گلدانی، یکی از اصل ترین نقوش قالی ایرانی است. این قالی اثر اختصاصی جام جهانی فوتبال توسط شرکت سان ای کاریت به مدیریت عادل غیبی یکی از اعضاء اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن به مدیریت عادل غیبی با طراحی از میترا طاهری توسط توسط استاد حسین کاظمی بافته خواهد شد. جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴ بیستمین دوره جام جهانی فوتبال است که از ۱۴ تا ۱۳ جولای ۲۰۱۴ در کشور برزیل برگزار می شود.
بافت قالی جام جهانی فوتبال برزیل

جناب آقای سید عباس عراقچی معاونت محترم وزارت امور خارجه ایران و سفیر محترم اسبق ج ا ا در ژاپن
که با در فعالیت های فرهنگی کارنامه درخشانی را در ژاپن به یادگار گذاشته است در حال گره زدن فرش جام جهانی فوتبال در برزیل در حضور برادر خود آقای سید مرتضی عراقچی عضو هیت رئیسه اتحادیه فرش تهران ، می باشد

جای گفتنی است که نخستین گره قالی جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴ برزیل با یکی از اصلی ترین نقوش قالی ایرانی به دست معاون اول رئیس جمهوری در محل نمایشگاه بین المللی تهران زده شد
. در حاشیه آیین گشایش بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی فرش دستباف ایرانی، با زدن گره نخست توسط محمد رضا رحیمی کار بافت این قالی ایرانی که یک اثر اختصاصی از هنر اصل ایرانی برای جام جهانی فوتبال است، آغاز شد.
در ابعاد بزرگ تر قرار دارد
استفاده از نقوش مردان هخامنشی و ستون های تخت جمشید، گویای عظمت هنر ایرانی در این طرح است. از دیگر نکات حائز اهمیت طرح این قالی، میتوان به طراحی نماد جام جهانی در اصلی ترین قسمت قالی به جای گلدان اشاره کرد. در قسمت پایین قالی، استادیوم فوتبال جام جهانی به همراه پرچم کشور ها و طرح عقاب که نمادهای جام جهانی فوتبال برزیل است، قرار گرفته است. طرح این قالی الهام گرفته از طرح گلدانی، یکی از اصل ترین نقوش قالی ایرانی است. این قالی اثر اختصاصی جام جهانی فوتبال توسط شرکت سان ای کاریت به مدیریت عادل غیبی یکی از اعضاء اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن و با طراحی میترا طاهری توسط استاد حسین کاظمی بافته خواهد شد.
برای دیدن لبوم عکس های مراحل بافت قالی جام جهانی فوتبال برزیل توسط استاد حسین کاظمی با طراحی میترا طاهری را کلیک بفرمائید

دگرمطالب بافت قالی جام جهانی فوتبال برزیل توسط استاد حسین کاظمی
  بافت قالی جام جهانی فوتبال برزیل توسط استاد حسین کاظمی
  گالری عکس های بافت قالی جام جهانی فوتبال برزیل