هشدار به اتحادیه ها ، ارگان ها ، سازمانها ، اساتید ، دانش آموختگان ،توليدکنندگان و تجار: مراقب داد و ستد احتمالي خود بااتاق جعلي فکر فرش ایران باشيد بازگشت تماس با ما در باره اثحادیه صفحه اول 日本語

ارسال نامه های جعلی بدون مهر و امضاء بوسیله اشخاص معلوم الحال زیر چترعلیرضا قادری رئیس خودخوانده اتاق فکر فرش ایران

اکبر قره قاسمی عضو آن اتحادیه مدت چند سال مشغول تجارت فرش در شهر تاریخی نارا

اینجانب اکبر قره قاسمی عضو آن اتحادیه مدت چند سال مشغول تجارت فرش در شهر تاریخی نارا میباشم و ارتقاء فرش ایران آرزوی من است اخیر ا نامه ای از طرف شخص نا معلومی به نام اینجانب نشر و پخش گردیده است در این نامه تهمت و افترا نسبت به دست اندر کاران عزیز فرش دستباف ایران در ژاپن از طرف اینجانب روا داشته شده است اینجانب از آن اتحادیه خواهشمندم نسبت به پخش کپی این نامه و تکذیب نامه ای اینجانب دلیل بر عدم آگاهی از ارسال چنین نامه ای اقدامات لازم را مبذول فرمایید . با تقدیم احترامات اکبر قره قاسمی ارسال نامه های جعلی بدون مهر و امضاء بوسیله شخص معلوم الحال زیر چترعلیرضا قادری رئیس خودخوانده اتاق فکر فرش ایران

2012.07.20

بنام خدا
هیت مدیره اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن

با تقدیم احترامات
اکبر قره قاسمی

اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن اینگونه اعمال مزدورانه که خیانتی است بارز به کشور و فرهنگ ایران را شديداً تقبيح و محکوم می نمايد

دیگر اخبار قالی دستباف ایرانی
  پوستر طراحی علیرضا قادری رئیس خود خوانده , مدیر شورای راهبردی و چند عنوان دیگر اتاق مجهول فکر فرش ایران
  انتقاد سازنده یا تخریب جهت دار علیرضا قادری ؟؟؟
  !نامه استاد عبدالله احراری عضو اسبق هيئت رئیسه اتاق مجهول فکر فرش ایران : همه ما منتظر شفاف سازی مرکز ملی فرش هستیم
  کشف و اثبات توطئه و دسیسه ای کثیف برای دست اندرکاران فرش ژاپن
  تهدید دست اندرکاران فرش دستباف ایران در ژاپن بوسیله علیرضا قادری رئیس خودخوانده اتاق فکر فرش ایران
  مرکز ملی فرش ایران ، دروغ که خناق نیست
  کار سایت مخرب اطلاع رسانی اتاق مجهول فرش ایران به کجا رسیده است؟؟؟
  دومین نامه افشاگرانه استاد احراری عضو اسبق هيئت رئیسه اتاق فکر فرش ایران - اتهامات نمایندگان سایت قادری در اقصی نقاط کشور و جهان
  نامه افشاگرانه سید احمد شبیری عضو اسبق هيئت رئیسه اتاق جعلي فکر فرش ایران : حقایقی چند از اتاق فکر فرش و
  نامه افشاگرانه استاد عبدالله احراری عضو اسبق هيئت رئیسه اتاق جعلي فکر فرش ایران : هشدار به دوستداران قالی ایران
  هشدار ...مراقب داد و ستد احتمالي خود با اتاق جعلي فکر فرش ایران باشيد