اتحاديه فرش دست بافت ايران در ژاپن فعاليت جديدي را آغاز کرد
ペルシャ手織カ-ペット協同組合
日本全国のペルシャ手織り絨毯愛好家に信頼される会員として、ペルシャ手織カ-ペット協同組合の会員証(IDカ-ド)を発行いたします。

2006 © Persian Hand woven Carpet Association - All Rights Reserved

ساعت خبر: 19:39 - تاريخ خبر: 08/09/1387

توکيو / واحد مرکزي خبر/ اقتصادي ((تصوير دارد)) 1387/9/8

اتحاديه فرش دستبافت ايران ، ‌عضوِ اتحاديه هاي سراسري کوچک و متوسط ژاپن شد.
به گزارش خبرنگار صداو سيما از توکيو ؛‌ حميد نصرتي دبير اتحاديه فرش دستبافت ايران در ژاپن با اعلام اين خبر از اعضاي اين اتحاديه خواست تلاش کنند تا فرش دست بافت ايران را به نحو مطلوب به بازار ژاپن معرفي کنند.
نصرتي ابراز اميدواري کرد اين اتحاديه بتواند با مشکل کُپي برداري و فروش فرشهاي تقلبي با نام فرش دستباف اصيل ايراني در ژاپن مقابله کند.
اتحاديه فرش دستبافت ايران با عضويت در اتحاديه هاي سراسري کوچک و متوسط ژاپن، از
حق داشتن غرفه در نمايشگاههايي که اين اتحاديه برگزار مي کند برخوردار شده و بهره مندي از امکاناتي مانند وام هاي بلند مدت و کم بهره از ديگر مزيت هاي عضويت در اين اتحاديه ها است.

سرخط تازه ترين خبرها ,مقالها,اطلاعیه ها فرش دستبافت ايران در ژاپن

همچنين در اين بخش بخوانيد... تماس با ما در باره اثحادیه صفحه اول

اتحاديه فرش دستبافت ايران

در ژاپن