2011.02.15

از معرفی سایر اقشار تحت عنوان بافنده و هنرمند صنایع دستی به ادارات تامین اجتماعی خودداری نمایید

قریب به یکماه است که مرحله نهایی بیمه بافندگان فرش ،حرف جانبی و صنعتگران صنایع دستی با همکاری سازمانهای بازرگانی،میراث فرهنگی وصنایع دستی و گردشگری،آموزش فنی و حرفه ای،تامین اجتماعی و تشکلهای صنفی فرش دستباف آغاز شده و گزارشهای رسیده از اقصی نقاط کشور حکایت از همکاری خوب ادارات تامین اجتماعی و فنی و حرفه ای با تشکلهای فرش و سازمان بازرگانی استانها دارد.
اما متاسفانه همان نگرانی که در یادداشتهای قبلی در خصوص استفاده افراد دیگر تحت عنوان بافنده و صنعتگر وجود داشت و در دیدار حضوری با رییس محترم مرکز ملی فرش ایران هم مطرح نمودم و ایشان هم در نامه ای خطاب به سازمان بازرگانی استانها نسبت به دقت عمل و مسئولیت مستقیم آنها در مورد افراد معرفی شده توصیه کافی نموده بود در حال شکل گیری است و تشکلهای صنفی دقت عمل لازم در اولویت برخورداری بافندگان حرفه ای فرش را نداشته و سازمان بازرگانی استانها نیز عنایت کافی در این خصوص ندارند!
تامین اجتماعی از حقوق آحاد ملت ایران است ولی اکنون که بر مبنای مصوبه مجلس قرار است تنها دویست هزار نفر از بافندگان فرش در سراسر کشور از این حمایت ویژه برخوردار گردند نباید با آن بعنوان یک سفره پهن برای همه برخورد کرد و بافندگان فرش موقعی خبردار شوند که حرفی که هیچ ارتباطی با فرش و صنایع دستی ندارند بخش قابل توجهی از این سهمیه را بخود اختصاص دهند!
از طرف دیگر تشکلهای صنفی فرش و معاونت تولید مرکز ملی فرش که انتظار تحرک بیشتری از آن میرود باید در قبال برخورداری بافندگان فرش از آنان بهداشت کارگاه قالیبافی،عدم استفاده از مواد اولیه نامرغوب و بالاخره رعایت استانداردهای قالیبافی را طلب نمایند و همگام با تحقق یکی از مهمترین مطالبات تاریخی بافندگان شاهد تحول کیفی فرش ایران هم باشیم!
تشکلهای صنفی فرش بالاخص اتحادیه های صنفی بافندگان هم فقط به حق عضویت دریافتی فکر ننموده و این مطلب را بیاد داشته باشند اگر در معرفی بافندگان به ادارات تامین اجتماعی و سازمان بازرگانی حساسیت لازم را نداشته باشند هم در حق تشکل خود و هم در حق جامعه فرش ظلم بزرگی نموده اند ضمن آن که حیات آنان در گرو حیات فرش است!نباید مشکل و معضلی که در معرفی افراد برای استفاده از تسهیلات زودبازده بوجود امد و برخی تشکلها مبالغ قابل توجهی بابت صدور کارت شناسایی دریافت نمودند و .................
بگذریم انشا.... که معلونت تولید مرکز ملی فرش ایران و ادارات فرش بازرگانی استانها در این خصوص مرافبت لازم را مبذول نمایند و از نتیجه اقدامات جامعه فرش را آگاه نمایند

مطالب خواندنی برگزاری سمینار و کلاس های آموزشی پژوهشی دست اندر کاران فرش دستباف ایران در ژاپن
 طراحی پوستر دومین سمینا ر و دوره های آموزشی- پژوهشی دست اندر کاران فرش دستباف ایران در ژاپن