همچنين در اين بخش بخوانيد... تماس با ما در باره اثحادیه صفحه اول

سرخط تازه ترين خبرها ,مقالها,اطلاعیه ها فرش دستبافت ايران در ژاپن

2006 © Persian Hand woven Carpet Association - All Rights Reserved

87/9/7 - کارپتور

توكيو- همايش بزرگ ايرانيان مقيم ژاپن با حضور اسفنديار رحيم مشايي معاون رييس جمهور و رييس سازمان ميراث فرهنگي ، گردشگري و صنايع دستي، برگزار مي شود.

به گزارش روز چهارشنبه ايرنا از توكيو، در اين همايش يكروزه كه قرار است ‪ ۲۹‬نوامبر سال جاري ميلادي (نهم آذر ماه) در توكيو برگزار شود، ايرانيان مقيم ژاپن از جمله تجار ، بازرگانان فعال در عرصه‌هاي مختلف و همچنين دانشجويان و اساتيد ايراني فعال در بخشهاي مختلف علمي مقيم اين كشور حضور خواهند داشت.

در اين همايش يكروزه همچنين قرار است كارگروههاي علمي در بخشهاي مختلفي از جمله فرهنگي ، اجتماعي ، اقتصادي و گردشگري برگزار شود و در آن ظرفيتهاي ايرانيان مقيم ژاپن در بخشهاي مختلف مورد بررسي و تبادل نظر قرار گيرد.

به گفته دكتر سيد عباس عراقچي سفير جمهوري اسلامي ايران در ژاپن، در اين همايش همچنين راههاي افزايش همبستگي ايرانيان مورد بررسي قرار خواهد گرفت.

بررسي مشكلات فراروي ايرانيان مقيم ژاپن در زمينه‌هاي مختلف ، بررسي مشكلات ايرانيان زنداني در ژاپن ، حمايت از نهادها و سازمانهاي مرتبط با امور گردشگري ، بررسي مشكلات حقوقي ايرانيان مقيم ژاپن و دانشجويان شاغل به تحصيل در مقاطع مختلف تحصيلي در دانشگاههاي ژاپن از ديگر محورهاي مورد بررسي در همايش بزرگ ايرانيان اعلام شده است.

با توجه به اين كه ژاپن در نظر دارد تا سال ‪ ۲۰۱۰‬ميلادي آمار شهروندان ژاپني را كه به خارج از اين كشور سفر مي‌كنند به سطح ‪ ۲۰‬ميليون نفر در سال برساند و از سوي ديگر بر اساس بررسيهاي جهاني اين كشور مودب‌ترين گردشگران را در سطح جهان دارد كه به قوانين و آداب و رسوم كشورهايي كه به آن سفر مي‌كنند، احترام مي‌گذارند،اين كشور به عنوان يكي از بازارهاي هدف جذب گردشگر در ايران معرفي شده است.

بر اين اساس نيز يكي از محورهاي اساسي در همايش بزرگ ايرانيان بررسي راههاي جذب گردشگران ژاپني براي سفر به ايران و فراهم كردن زمينه‌هاي حضور اين گردشگران در كشورمان است.

فقط در سال گذشته ميلادي (‪ (۲۰۰۷‬بيش از ‪ ۱۷‬ميليون گردشگر ژاپني به سفرهاي خارجي رفته‌اند و كشورهاي بسياري از جمله اندونزي و مالزي به دنبال جذب اين گردشگران در كشورهاي خود هستند.

ペルシャ手織カ-ペット協同組合
日本全国のペルシャ手織り絨毯愛好家に信頼される会員として、ペルシャ手織カ-ペット協同組合の会員証(IDカ-ド)を発行いたします。