اطلاعیه

2011.09.08
اتحاديه فرش دستباف ايران در ژاپن

اطلاعیه- سو استفاده از عنوان این اتحادیه در برخی از شبکه های مجازی

متأسفانه اخیرا دربرخی از وب سایت ها و شبکه های اجتماعی نظیر فیس بوک مشاهده شده است که عده ای فرصت طلب سود جو و خائن به هنر و فرهنگ فرش کشور، جهت پیشبرد اهداف مغرضانه و پلید و تصویه حساب های شخصی خود اقدام به نشر مطالبی با نام های مجازی و یا دبیرخانه اتحادیه نموده اند
لذا اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن، ضمن تکذیب کلیه اخبار و مطالب منتشر شده بنام این اتحادیه و یا اعضاء هیئت مدیره آن ضمن تقبیح این عمل ناشایست ,تهمت و افترا و ناسزاگویی به اشخاص حقیقی و حقوقی را عملی غیر انسانی و دور از شأن جامعه محترم فرش ایران می داند و به اطلاع کلیه اعضاء ، همکاران، تجار، دست اندرکاران و اساتید فرش ایران می رساند که این اتحادیه از بدو تاسیس تاکنون، به غیر از وب سایت خود، در هیچ شبکه مجازی اینترنتی عضویت نداشته و مطالبی خلاف اصول اخلاق و منش انسانی را منتشر نساخته و نخواهد ساخت و آنرا شدیدا محکوم می نماید
همچنین یادآور می شود که مطالب و اخباری که توسط اعضاء این اتحادیه در صفحه شخصی فیسبوک خود و یا سایت های دیگر منتشر می شود، صرفا نظر شخصی آنان بوده و هیچ گونه ارتباطی با تصمیمات و اهداف کلی این اتحادیه طبق اساسنامه مصوبه وزارت اقتصاد, بازرگانی و صنایع ژاپن ندارد
هیئت مدیره این اتحادیه هر چند تا به امروز دلیرانه و کریمانه و فارغ از بندگی تن به قضای عشق به فرش داد و خلیل وار به جانب آتش رفت و با سکوت خود مشت کوبنده ای بر دهان یاوه گویان خدا نشناس زده است و با اقدامات قانونی خود در باب مزاحمین و با محفوظ نگاه داشتن پاسخ به سایت مغرضی چون سایت اطلاع رسانی فرش ایران بمدیریت آقای علیرضا قادری و فاز خطرناک رسالت رسانه ایی مغرضانه ایشان جهت تحقیر و نابودی فرش دستباف ایران ،که خلاصه سعی بر آن دارد تا با برخی از تحریفات و کتمان حقایقی به مقاصد مالی خودبرسد, هشدار می دهیم که زمان دروغ رسانی سایت اطلاع رسانی فرش ایران و اتاق مجهول وغیر رسمی فرش ایران به پایان رسیده است
از سوی دیگر سایت اطلاع رسانی فرش ایران اقدام به نشر و پخش خبرنامه ای نموده است که با نشان دادن ماهیت اصلی خود که با تلاش های مذبوحانه این کوتولۀ فکری که در توهم تخریب اعتبار این اتحادیه بوده و با تظاهر به دشمنی اتحادیه فرش دستباف ایران با مرکز محترم ملی فرش ایران که همواره یار و یاور این اتحادیه بوده است و دیگر بازیگری های پشت پرده خود ، گامی در جهت از بین بردن هویت قالی ایرانی این یادگار اصیل نیاکان ایران زمین نموده است
درنهایت صبر , تحمل و متانت را به اعضاء و دوستداران فرش ایران جهت اتحاد و هم بستگی هر چه بیشتر مخلصان به قالی ایران پیشنهاد می نمایم تا که صبح معرفت در دل این شخص هم طلوع کند و عشق به فرش نه به عرش نشینی در افق اقبالش طالع شود

صفحه اتحاديه فرش دستباف ايران در ژاپن در شبکه جهانی فیس بوک

هیئت مدیره اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن