نامه عبدالله احراري پژوهشگر و عضو انجمن علمي فرش ايران به جناب آقای فیصل مرداسی ریاست محترم مرکز ملی فرش ایران

2011.09.012

نامه عبدالله احراري به جناب آقای فیصل مرداسی

رییس محترم مرکز ملی فرش ایران

اما متاسفانه در این میان یکی از دوستانی که خود را قیم و متولی فرش می داند و هیچ انگیزه ای جز دریافت کمک مالی و معنوی بیشتر از مرکز ندارد و خود را منتسب به اتاق فکر فرشی میداند که سایر اعضاء اتاق از چهره های دوست داشتنی هستند این روزها در سایت باصطلاح اطلاع رسانی خود از هر گونه فحش و ناسزا به اینجانب و تشکلهای فرش ایران دریغ نورزیده و تمام وقت خود را برای این مهم گذاشته که جریان نوظهور روشنفکری فرش مشهور به سیمرغ فرش ایران را از صحنه خارج نماید اگر چه با اقدامات ایشان و درج اخبار صفحه شخصی اینجانب در فیسبوک که شخصا" در جریان آن هستید این جریان فکری بر خلاف تصورشان گسترش یافته! ولی فحاشی های نامبرده مرا در خودداری عزیزان در عدم مقابله به مثل ناتوان ساخته است
آخرین شانتاژ ایشان پیرو یادداشتی است که دیروز از جناب کارگر خواستم به استحضار شما برسانند و در عین حال فضا قدری تلطیف شود که ما هم بتوانیم به نقد عملکرد شما بپردازیم اما متاسفانه ایشان این فرصت را غنیمت ندانسته تو گویی پا روی حساسترین عضو بدنش گذاشته باشیم برآشفته شده و یکبار دیگر زیرکانه در پشت مرکز ملی فرش پناه گرفته است لذا یکبار دیگر از شما استدعا می کنم:
-1-به حمایتهای مادی و معنوی خود از این سایت شخصی که دل جامعه فرش را خون کرده پایان دهید
3-جناب مرداسی در طول مدت فعالیت خود در زمینه فرش حتی یک ریال ار مرکز یا سازمانهای مشابه نگرفته و ضمن دفاع از موجودیت مرکز همچنان بر بخش قابل توجهی از عملکرد آن نقد دارم اما حیف است که بگذارید این بشر جامعه فرش ایران را به سخره بکشاند.یقین دارم این عملکرد وی را به منفورترین چهره در بین این جامعه حتی همکاران مرکز نموده است لذا چنانچه برخورد مناسبی در این زمینه انجام نگیرد تنها سلاح من این خواهد بود که سهل انگاری شما را به حضرت دوست محول نمایم.
کونوا للظالم خصما" و للمظلوم عونا(حضرت علی(ع)
سخن بسیار است و ........ دیدگاههای خود را بارها اعلام نموده و در ایام نمایشگاه نیز حضورا" اعلام خواهم کرد.
موفق و موید باشید

عبدالله احراری
21/6/90

آرشیونامه های فرش دستباف ايران