2011.02.07

نامه به جناب آقاي دكتر غضنفري وزير محترم وزارت بازرگاني

جناب آقاي دكتر غضنفري وزير محترم بازرگاني

سلام عليكم

1-باتوجه به اينكه اعم تشكلها، اشخاص حقيقي وفعالان فرش در تهران مستقر ميباشند و فعاليت عمده مركز تعامل با آنهاست انتقال مركز از تهران موجبات گسست جامعه فرش با متولي را فراهم نموده از كارآيي مركز تا حدود زيادي كاسته خواهد شد.كارشناسان و مديران مركزهمه روزه با گروههاي مختلف فرش اعم از توليد كننده ، صادركننده،طراح،رنگرزو.... تعاملاتي دارند و از طريق اين تعاملات است كه مركز با جمعبندي نظرات بخش اقدام به تعيين سياستها مي نمايد، كشاندن فعالان فرش ازتهران به هر مكان ديگري بسيار مشكل خواهد بود ضمن اينكه رفت و آمد مداوم كارشناسان ومديران مركز بين تهران و استان البرز علاوه بر ايجاد از هم گسيختگي سازماني نيروها را مستهلك خواهد نمود و بذر نوميدي و انفعال را در آنان خواهدكاشت!
3-تجربه انتقال معاونت صنايع دستي ميراث فرهنگي و..... پيش روي همه ما هست.در ماجراي انتقال اين معاونت برغم آن كه از اختيارات معاونت برخوردار است صنايع دستي ايران تقريبا" يتيم شد و بخشي قابل توجه از نيروهاي كارآمد آن از اين معاونت جدا و خود را به بخشهاي ديگر سازمان تابعه منتقل نمودند ، نتيجه اش آن شد كه امروز شاهد آن هستيم!
جناب آقاي دكتر غضنفري :
اگر قرار بر انتقال واحدهاي وزارت بازرگاني به خارج ازتهران باشد ميبايست مركز ملي فرش آخرين واحد انتخابي براي انتقال باشد كه متاسفانه در حال حاضر بدليل مظلوميت تاريخي فرش بعنوان اولين واحدهاي تابعه وزارت براي انتقال برگزيده شده است لذا انتظار فعالان فرش از جنابعالي كه در طول دوره وزارت خود موفق به حل يكي دومورد از مهمترين خواسته هاي تاريخي جامعه فرش ايران (كه همانا برخورداري بافندگان فرش از مزاياي تامين اجتماعي و گنجاندن فرش در برنامه پنجساله و اخذ رديفهاي اعتباري از برنامه بودجه براي آن) گرديده ايد اين است كه مركز ملي فرش ايران در تهران بماند تا هم دردسترس فعالان فرش باشد و هم بتواند با جديت بيشتر به وظايف خود ادامه دهد.
اميد است اين نامه سرگشاده از طرف يكي از دوستداران فرش اقدام عملي مقام عالي وزارت بازرگاني را بدنبال داشته باشد تا نياز به طرح مجدد آن از طرف سايرفعالان فرش نباشد انشاء الله
عبدالله احراري
عضو انجمن علمي فرش ايران
مشهد مقدس-17/11/89