2011.02.04

ضروت شفافيت ودقت عمل ادارات فرش استانها

بخشي از كاهش راندمان و اثربخشي تلاشهاي مركزملي فرش ايران ريشه در عملكرد سازمان بازرگاني استانها دارد،با عرض معذرت ازبرخي ادارات فرش استانها كه انصافا" حتي در مواردي عملكرد مطلوبتري ازعزيزان مركز داشته اند ، متاسفانه بايد خيلي شفاف و صريح عرض كنم كه عملكرد بسياري از ادارات فرش كمتر از حد مطلوب است،اگر چه بااعزام تيم نظارتي مركز به استانها اين مشكل تا حدي جبران گرديده اما هنوز هم برخي استانها حتي در وضعيت حداقل موردانتظار هم نيستند،اين نابساماني حاكم بربرخي ادارات فرش سازماني بازرگاني استانها در خصوص فرش نه تنها معضلات منطقه اي ايجاد نموده است بلكه درمواردي باعث كاهش اثربخشي و حتي لوث شدن برخي از پروژه هاي ملي شده است.
برگزاري جشنواره فروش فرش ايده اي مطلوب است وبايدمواظب بود كه همانند بسياري ازايده هاي مطلوب ديگر فداي سوء مديريت دراستانها نگردد لذا بعنوان دوستدار فرش علاقمندم نكاتي را با مسئولين وكارشناسان فرش استانها مطرح نمايم:
. 2- قطعا"براي اجراي مطلوب جشنواره فروش فرش مركزملي فرش ايران اعتبار كافي دراختيار استانها قرار داده انتظارميرود سازمان بازرگاني استانها با اين اعتبار چالشها ومشكلات داخلي خود را بر طرف ننموده وبجاي پر نمودن چاله ... سازماني تمام مبلغ در اختيارتشكلهاي صنفي مجري اين پروژه قرار گيرد و اداره فرش صرفا" بر هزينه كرد آن نظارت نمايد.بالاخص انجام برنامه هاي تبليغاتي ازطريق اعتبار ارسالي مركز بسيار ضروري است
3-اگر چه مسئولين ادارات فرش براي انجام مصاحبه بامحدوديتهايي مواجه هستند ولي اين مهم را ميتوان از طريق روابط عمومي يا تشكلهاي صنفي انجام داد و با كمترين هزينه اطلاع رساني لازم براي جشنواره هاي فراش استاني انجام داد.ارتباط و تعامل با رسانه هاي گروهي درسطح استانها نبايد كمرنگ باشد.
5-لازم است در پايان برگزاري اين جشنواره در سطح تمامي استانها از فروشندگاني كه تنوراين جشنواره را گرم نموده و فروش آنان ازنظر كميت و ارزش فرش بيشتر بوده به نحو آبرومندي قدرداني بعمل آيد
6-يادمان باشد برگزاري جشنواره فروش فرش ابتكاري است كه براحتي ميتواند جايگزين خوبي براي نمايشگاههاي داخلي باشد ،برتري اين كارنسبت به نمايشگاههاي داخلي عدم تحميل هزينه بر جامعه فرش دستباف و فراگير بودن آن است لذا براي انجام دقيق و مطلوب آن همه باهم همكاري نماييم!

مطالب خواندنی برگزاری سمینار و کلاس های آموزشی پژوهشی دست اندر کاران فرش دستباف ایران در ژاپن
 طراحی پوستر دومین سمینا ر و دوره های آموزشی- پژوهشی دست اندر کاران فرش دستباف ایران در ژاپن
 فراخوان شرکت در دومین سمینا ر و دوره های آموزشی- پژوهشی دست اندر کاران فرش دستباف ایران در ژاپن
 آشنايي با تورج ژوله ، نويسنده، پژوهشگر و فرش شناس نام آشناي ايران