2011.01.23

جناب وزير بازرگاني :آيا به تبعات منفي انتقال مركز ملي فرش ايران به استان البرز فكر نموده ايد؟

فيصل مرداسی رييس مركز ملي فرش ايران در گفتگو با خبرگزاري برنا از انتقال مرکز ملی فرش به استان البرز قطعی خبر داده و اضافه نموده كه در حال تهیه و تدارک ساختمان هستیم که همراه با این انتقال برخی از کارکنان آن به صورت دور کاری فعالیت می کنند.
فلسفه حضوري و وجودي سازمانهاي دولتي ومنجمله مركز ملي فرش روشن و آشكار است ،كما اينكه در يادداشت مشتركي كه با استاد اميد بنام با عنوان" اگر .....تصور كن تصور كردنش آسان است" بر اين نكته تاكيد شد كه سازمانهاي دولتي بايد با عملكردي مثبت خود به دفاع از فلسفه وجودي خود پرداخته و بقول معروف مشروعيت و مقبوليت خود را بر همگان بويژه بهره برداران زير مجموعه خود به اثبات برسانند.
درخصوص مركزملي فرش ايران نيز از روز اول طرح تعيين متولي واحد براي قالي ايران بر ايجاد سازماني مستقل و با اختيارات كافي توسط همه فعالان فرش تاكيد گرديد ،ولي متاسفانه شورايعالي اداري بدليل عدم اشراف بر مشكلات و چالشهاي فراروي فرش سطح سازماني تشكيلات متولي فرش را صرفا" در حد يك مركز و آن هم در داخل مجموعه وزارت بازرگاني تصويب نمود.
امروز رييس مركزملي فرش در شرايطي خبرازانتقال مركز ملي فرش به استان البرز ميدهد كه:
1- اگر مركزملي فرش به استان البرزمنتقل گردد بايد پرسنل و كارشناسان براي پيگيري امور توليگري فرش به تهران رفت و آمد داشته باشند ،جالب است كه براي مواردي همانند امور اداري و مالي حتي در حد نقد كردن چند فاكتور به وزارت بازرگاني مراجعه نمايند،بنا بر اين چگونه و با چه تحليلي وزارت بازرگاني باانتقال مركزي كه بدليل عدم اختيارات سازماني بايد درداخل مجموعه بازرگاني استقرار داشته باشد به استان البرز منتقل مينمايد؟ايضا" با چه تحليل كارشناسي تشكيلاتي كه بايد در تعامل نزديك با جامعه فرش ايران باشد به استاني مي فرستد كه كوچكترين نشانه اي از توليد وتجارت فرش در آن ديده نمي شود؟
2- هرچه درمخيله ذهني ناقص خودتفكرمينمايم متوجه اين نكته نمي شوم كه چگونه با انتقال مركز ملي فرش ايران با داشتن حداكثر 50 نفر كارشناس و پرسنل اداري (كه حالا تعدادي از آنان هم قراره به دور كاري بروند )به به استان البرز مشكلات مربوط به تهران را حل نماييم ؟ اگرمشكلات كلاني براي تهران مطرح است چرا كل وزارت بازرگاني دراستان البرز مستقرنمي شود تا اين شبهه پبش نيايد كه براي مسئولين بازرگاني فرش جزو وظايف كم اولويت است 3- نكته آخراينكه بنظر ميرسد هر زمان كه فرصتي براي فرش فراهم ميگردد عواملي دست بدست هم داده و اين فرصت را هم از فرش ميگيرند ،جناب آقاي وزير بازرگاني: كه الحق و انصاف درمدت وزارت خود تعاملات خوبي با مجلس و ساير سازمانها در خصوص فرش داشته ايد باانتقال غير كارشناسي مركز به استان البرز( بويژه آن كه هيچيك از كاركنان آن هم ازاين موضوع راضي نيستند) زحماتي كه جنابعالي و فيصل مرداسي در جهت انسجام و كار آيي اين مجموعه كشيده اين نيز بهدر خواهد رفت

مطالب خواندنی برگزاری سمینار و کلاس های آموزشی پژوهشی دست اندر کاران فرش دستباف ایران در ژاپن
 طراحی پوستر دومین سمینا ر و دوره های آموزشی- پژوهشی دست اندر کاران فرش دستباف ایران در ژاپن
 فراخوان شرکت در دومین سمینا ر و دوره های آموزشی- پژوهشی دست اندر کاران فرش دستباف ایران در ژاپن