`日本語
اتحاديه فرش دستبافت ايران
در ژاپن

متن کامل اساسنامه پیشنهادی اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن

اعضاءاتحادیه فرش دستباف ایران
شرایط پذیرش عضو

تسهیلات جهت اعضاء اتحاديه فرش دست بافت ايران

2006 © Persian Hand woven Carpet Association - All Rights Reserved

تگ قیمت

برای ثبت قیمت فرش بر روی فرش دستباف ایران تگ های قیمت با نام ومارک این اتحادیه طراحی و تهیه گردیده است که درحال پخش خدمت اعضاء اتحادیه فرش دستباف ایران می باشد
.از اعضاء محترم تقاضا میگردد برای اطلاعات بیشتر با دبیر خانه اتحادیه تماس حاصل نمایند

همچنين در اين بخش بخوانيد... تماس با ما در باره اثحادیه صفحه اول
ペルシャ手織カ-ペット協同組合は定款に定められた目的以外に次のサ-ビスを行います。
ペルシャ手織り絨毯販売員協同組合ロゴ入り値札

اتحاديه فرش دستبافت ايران