`日本語
اتحاديه فرش دستبافت ايران
در ژاپن

متن کامل اساسنامه پیشنهادی اتحادیه فرش دستباف ایران در ژاپن

اعضاءاتحادیه فرش دستباف ایران

شرایط پذیرش عضو

تسهیلات جهت اعضاء اتحاديه فرش دست بافت ايران

سخن - طنز - یا عکس هفته

گنجشك و خدا
ما روزنامه نگاريم
زمین خوردن بار سوم

2002-2008 © Persian Hand woven Carpet Association In Japan - All Rights Reserved

اتحاديه فرش دستبافت ايران
در ژاپن

اتحاديه فرش دستبافت ايران به منظور ارتقاء و توسعه بازار فرش دستباف ایران در ژاپن ساختاری غیر انتفاعی
متشکل از شرکتها حقوقی فعال در زمینه فرش دستباف ایران از سال دو هزار میلادی
به شماره ثبت 1719 در وزارت اقتصاد ،بازرگانی وصنایع ژاپن با اهداف ذیل به ثبت رسید
. الف - شناساندن و توسعه کمی و کیفی فرش دستباف ایران در ژاپن
ب - بهینه سازی وضعیت اقتصادی – تجاری کلیه اعضاء
link_jp_org_links in japanese
link_jp_links in japan_govermental
link_jp_iranian_go_org_links in japanese,海外の博物館_
link_jp_art_in_japan
link_jp-carpet conection_ links in japanese
سازمان ها
پرتال ها.
تولیدات فرش دستباف در ايران
اتحاديه ها. سازمان ها وهنرمندان وغیره در ژاپن
خبرگزاري هاي ايران
سازمان هاي ميراث فرهنگي ايران
دانشگاه هاي ايران
سايتهاي ايراني
سايتهاي ايران
آثار سخنسرایان پارسی‌گو
انجمن دوستداران ایران

ペルシャ手織カ-ペット協同組合会員からの買い物には保証書,保険鑑定書,証明書,保証書が付いてきます。

نمایشگاه ها و سمینارهای های فرش دستبافت ايران